Dora Krincys utställning "Metropolitan" på Stora Brännbo - | Konferensvärlden
Nyheter > Dora Krincys utställning "Metropolitan" på Stora Brännbo

Dora Krincys utställning "Metropolitan" på Stora Brännbo

Utställning Den 13 november är det vernissage för Dora Krincys separatutställning "Metropolitan" på Stora Brännbo i Sigtuna. Utställningen är en samling verk i blandteknik: akvarell, digitalt och kollage. Verken tar oss på en resa genom tid och rum till ett Paris där de undflyende minnena lever kvar.

10 november 2015,

Konstnären Dora Krincy föddes år 1978 och har examina från den polska konstakademin och Edsvik konstskola. Krincy målar huvudsakligen med olja, akvarell och akryl och har ställt ut sin konst i Polen, Frankrike och Sverige. För närvarande bor Krincy i Stockholm där hon även har sin ateljé.

Krincys motiv är kan anta naturalistiska likväl abstrakta former, men utgår oftast från psykologiska frågeställningar. Hennes strävan är att uttrycka essensen av kvinnlighet, individualism och symbolism i sin konst.

Under sin karriär har Krincy deltagit i flera separata och jurybedömda utställningar. Hennes tavlor finns bland annat i privata kollektioner och offentlig mijö. Förutom att skapa målningar ägnar sig Krincy även åt modedesign och kostymteckning. Inom detta område har Krincy vunnit flera internationella modetävlingar under senare år. Klädkollektionerna har visats i Polen, Frankrike, Libanon, Jordanien, Egypten, Ukraina, Tyskland och Sverige.

Under vernissagen kommer Krincy finnas på plats för att diskutera sina verk med gästerna. Vernissagen startar kl 18:00 den 13 november och utställningen pågår fram till den 15 december.

Sigtuna Meetings är en betydande aktör inom Sveriges mötesindustri och består av två mötesanläggningar; Stora Brännbo och Sigtunahöjden. Anläggningarna är belägna 15 minuter från Arlanda flygplats och har 200 hotellrum, 53 möteslokaler, gym, spa och event.Se alla inom temat här

Senaste i Nyheter


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.