Ett rosa Nordic C Hotel i oktober - | Konferensvärlden
Nordic C Hotel byter färg till rosa för att uppmärksamma och medvetandegöra forskning och information kring bröstcancer.
Nyheter > Ett rosa Nordic C Hotel i oktober

Ett rosa Nordic C Hotel i oktober

Hotell Under hela oktober månad kommer Nordic C Hotel att vara rosa. Det är för andra året i rad som hotellet gör en kampanj för att uppmärksamma och medvetandegöra forskning och information kring bröstcancer. Förra året blev kampanjen en succé och i år planerar de att gå ännu ett steg längre. Webbplatsen byter färg till rosa, hotellobbyn pryds av massor av rosa ballonger och hotellet erbjuder boendepaket, mat och dryck på rosa tema.

5 september 2016,

Totalt samlades 21 369 kronor in i oktober förra året, främst genom specialpaketet Rosa Band Helgpaket. I paketet, som upprepas i år, inkluderas ett rabatterat hotellrum samt det välkända rosa sidenbandet vars hela försäljningsvärde går till Bröstcancerfonden. I år satsar man på att samla in ännu mer pengar, och därför lanseras nu även en Rosa Bandmeny i hotellets restaurang HEARTS.

– Vi har tagit fram specialrätter och drycker, till exempel burgare med taleggio och syrad rödlök, cupcake med frosting, milkshake och specialdrinkar. Det de har gemensamt är att de visar rosa färg. Och framför allt, att 5 kr per specialartikel oavkortat går till Bröstcancerfonden, säger Ulrika Mikiasson.

Bröstcancerfonden

Bröstcancerfonden är de bröstcancerbehandlades egen fond. Den startades 2001 av Bröstcancerföreningarnas Riksorganisation, BRO. Rosa Band har blivit en välkänd internationell symbol för kampen mot bröstcancer, och lanserades på 1990-talet av Evelyn Lauder, svärdotter till kosmetikföretaget Estée Lauders grundare. Intäkterna från försäljning av BRO:s Rosa Band går till Bröstcancerfonden. Pengarna går därifrån till forskning, information samt stöd till bröstcancerdrabbade och deras familjer. Läs mer på www.brostcancerfonden.se.  

Om Nordic C Hotel

Nordic C Hotel erbjuder 367 hotellrum, 11 möteslokaler, bar och restaurang + unik ICEBAR på Vasaplan i Stockholm city. Vi har ett oslagbart centralt läge, granne med snabbtåget Arlanda Express och Centralstationen.

Läs mer om Nordic C Hotel och få kostnadsfri hjälp att boka din nästa konferens på Konferensguiden.seSe alla inom temat här

Senaste i Nyheter


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.