Gällöfsta Konferens kombinerar möten med meditation - | Konferensvärlden
Gällöfsta Konferens kombinerar möten med meditation
Nyheter > Gällöfsta Konferens kombinerar möten med meditation

Gällöfsta Konferens kombinerar möten med meditation

Hälsa & Spa På Gällöfsta Konferens är gästerna utvilade, harmoniska och avstressade. Detta tack vare en ny meditationsapp från Rituals, som gästerna erbjuds att ladda ner.

11 maj 2016,

– Nuförtiden dränks vi av fler intryck än någonsin. Det är inte konstigt om vi ibland känner oss stressade och har svårt att fokusera. Men på bara fem minuter kan våra gäster fylla på med en dos energi som räcker till en hel dag, säger Charlotte Weding Bode, VD för Gällöfsta Konferens.

”Me Time Room” ger energi

För att ge sina gäster möjlighet till påfyllnad av energi har Gällöfsta Konferens skapat ”Me Time Room”, som är specialinrett för meditation, avslappning och yoga. Via kroppsvårdsmärket Rituals app väljer gästen längd på sin meditation eller sitt yogapass: 5, 10, 15 eller 20 minuter. Sedan är det bara att slappna av, fokusera på andningens rytm och njuta av att vara här och nu.

– Här på Gällöfsta Konferens har vi fokus på hela människan. Likväl att vi erbjuder gym och löprundor erbjuder vi nu en stunds inre lugn och ro. Du ökar ditt välbefinnande med hjälp av meditation och yoga. Mat, sömn, vila och aktiviteter – allt detta behöver ske i rätt balans för att du ska må bra som människa, säger Charlotte.

Samarbete med Rituals

Samarbetet med Rituals inleddes i början av året.
– Det är ett mycket inspirerande samarbete! Precis som vi blandar Rituals modern teknologi med gamla traditioner. Vi har redan fått mycket positiv respons från våra gäster, som uppskattar att kunna varva ner när de är på konferens. Fördelen är att det här är en ny vana de kan ta med sig hem!

Om Gällöfsta Konferens

Gällöfsta Konferens erbjuder två mötesplatser: Gällöfsta Kungsängen – en modern konferensanläggning och anrik herrgård på landet, samt Gällöfsta Stockholm City – en mötesoas mitt i citypulsen vid Stureplan. Gälläfsta Konferens ingår i Gällöfstagruppen som har en gemensam utgångspunkt för sin verksamhet – människan – i sin utveckling som individ, som chef och ledare, som en del i en organisation och i möten med andra människor.

Läs mer om Gällöfsta Konferens på Konferensguiden.se. Här erbjuder vi dessutom kostnadsfri bokningshjälp!Se alla inom temat här

Senaste i Nyheter


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.