Görvälns Slott - Sveriges tredje bästa hotell - | Konferensvärlden
Grand Deluxe hotellrum på Görvälns Slott.
Nyheter > Görvälns Slott - Sveriges tredje bästa hotell

Görvälns Slott - Sveriges tredje bästa hotell

Prisbelönta Görvälns Slott i Järfälla är det tredje bästa hotellet i Sverige i kategorin "Top Hotels" när Travellers’ Choice™ för hotell 2016 presenterades. Görvälns Slott har endast Lydmar Hotel i Stockhom och Upper House i Göteborg före sig i listan över Sveriges 25 bästa hotell.

26 januari 2016,

Det är TripAdvisor som för fjortonde året i rad har utsett världens populäraste verksamheter baserat på miljontals omdömen och åsikter insamlade under ett år från resenärer världen över. Vinnare utsågs i följande kategorier: populäraste hotellen, fynd, B&B och värdshus, lyx, bästa service och mindre hotell. Enastående service, värde och kvalitet utmärker vinnarna av Travellers’ Choice.

- Vi har högt ställda mål gällande både kundnöjdhet och totalupplevelse på Görvälns Slott. Nöjda gäster är vår främsta motivator när det kommer till att driva på utvecklingen av hotellet varje dag i smått och stort. Jag är väldigt stolt över alla medarbetare och våra ägare som bidrar till att Görvälns Slott klättrat på listan och nu fått en tredjeplacering bland alla svenska hotell. Det är med stor glädje vi ser att fler och fler gäster trivs hos oss och väljer att komma tillbaka, säger en mycket stolt Fredrik Utheim, koncernchef för Independent Hotel Group AB.

Görvälns Slott kan summera ett fantastiskt 2015 där hotellet, förutom tredjeplatsen i Travellers Choice, ökade beläggningsgraden med 37% andra halvåret 2015 jämfört med samma period 2014 och restaurangen erhöll en topplacering i White Guide.

- Vi ser fram emot ett spännande 2016 med öppning av 7 nya hotellrum, ett spännande samarbete med Tesla Motors och nylansering av restaurangen, Galleriet, på Görvälns Slott, säger Fredrik Utheim.

Arrangera din nästa konferens på Görvälns Slott! Läs mer och få kostnadsfri hjälp att boka på Konferensguiden.seSe alla inom temat här

Senaste i Nyheter


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.