HORNSTULL lanserar en Pale Ale - | Konferensvärlden
Nyheter > HORNSTULL lanserar en Pale Ale

HORNSTULL lanserar en Pale Ale

Mat & dryck 2 november lanserar handelsplatsen HORNSTULL sitt fjärde öl dedikerat stadsdelen – Hornstull Pale Ale. Ölet kommer att serveras på samtliga handelsplatsens krogar samt finnas tillgängligt på Systembolaget i Hornstull, på Rosenlundsgatan och i Liljeholmen.

29 oktober 2015,

För tredje året i rad tar HORNSTULL fram en öl till stadsdelen.Förra årets öl “Gul Snö över Hornstull” bryggdes med ett rågat mått av 23 karats bladguld, året innan var ölet Sveriges starkaste och bryggdes på pepparkaka. Årets utgåva Hornstull Pale Ale är en öl som passar till alla tillfällen, med en lägre alkoholhalt än föregångarna.

– Det har blivit till en tradition att varje år göra aktiviteter som lyfter stadsdelen, till exempel det årliga Hornstullspriset. De återkommande ölen är även de dedikerade Hornstull. Årets öl är lite lättsammare och därmed ett fint komplement till de tidigare mer extrema ölerna, säger Sara Falkevik, marknadsansvarig på HORNSTULL.

Hornstull Pale Ale är som namnet antyder en ale bryggd på malt och azaccahumle. Ölet är framtaget av Hornstulls Bryggerisällskap på Pang Pang Brewery i Hökarängen. Alkohol: 4,5% (33 cl), Pris: 39:90 kronor. Artikelnummer: 30692 Ölet är ofiltrerat, opastöriserat, innehåller levande jästceller samt buteljeras och får etikett för hand. Från 31 oktober serveras Hornstull Pale Alepå följande krogar i HORNSTULL; Beijing 8, Taylor & Jones with the Twist, Tjoget, Klang Market och Hornhuset.

Om HORNSTULL
HORNSTULL är en handelsplats i korsningen Långholmsgatan/Hornsbruksgatan som är särskilt mån om det lokala Hornstull med omnejd. Handelsplatsen består av 39 butiker och restauranger. Handelsplatsen ägs och förvaltas av Bonnier Fastigheter.

Om Hornstulls Bryggerisällskap
Hornstulls Bryggerisällskap är en brokig samling människor med små egon och stora drömmar som förenas av kärleken till öl och Hornstull. PangPang Brewery, som är sällskapets bryggmästare, framställer öl i Hökarängen. Bryggeriet är ett av Sveriges minsta och arbetar utan tanke på att vara praktiskt, enkelt eller ekonomisk.

Taggar/Etiketter
Bryggeri  Mat & dryck  Restaurang  Stockholm  Öl  


Se alla inom temat här

Senaste i Nyheter


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.