Konstutställning med Meja på Smådalarö Gård - | Konferensvärlden
Foto: Non Violence Projcet
Meja ställer ut sin konst på Smådalarö Gård sommaren 2016.
Nyheter > Konstutställning med Meja på Smådalarö Gård

Konstutställning med Meja på Smådalarö Gård

Utställning Utöver en framgångsrik musikkarriär har Meja även etablerat sig som konstnär där hon både målar och fotograferar. Efterfrågan på hennes konst blir allt större och i sommar kommer besökare på Smådalarö Gård kunna ta del av hennes verk. Konstutställningen startar i samband med hennes spelning på SDG-live den 6 juli och hänger sedan kvar för skärgårdshotellets alla sommargäster till och med sista augusti.

27 juni 2016,

Meja är en av våra stora internationella artister som hållit sig mer hemlig på hemmaplan. Karriären tog fart 1993, då hon med Anders Bagge och Legacy of Sound fick en Billboardhit med låten ”Happy”. Därefter tog hennes solokarriär raketfart med Japan som största marknad, där hon värmde arenorna före Madonna och Celine Dion. ”All about the money” spelas fortfarande världen över, och med miljontals sålda album inklusive duetten ”Private Emotion” tillsammans med Ricky Martin, fortsätter musiken att flöda. I samband med sin konsert på Smådalarö Gård kommer Meja att öppna sin konstutställning med vernissage den 6 juli kl 17.00.

– Att beröra med penseln, eller kameran snarare än rösten är något helt annat och det är roligt att allt fler intresserar sig för min konst. T ex jobbar jag med att sätta färg och form på ljudisolerande plattor - en typ av funktionell konst som jag tycker är häftig. Konsten har också fått mig i kontakt med otroligt bra och givande välgörenhetsprojekt, t ex Non Violence, säger Meja.

SDG-live på Smådalarö Gård

Konceptet SDG-live, där stjärnor från svenska musikhimlen spelar live på Smådalarö Gård, gör sin andra säsong och Meja inledde även förra årets spelningar, då tillsammans med Louise Hoffsten.

– Vi vill erbjuda alla boende, sommarboende, båt- och hotellgäster något extra under sommaren. Skärgården är ju en destination i sig och SDG-live, med sin intima musikupplevelse i kombination med god mat & dryck erbjuder något alldeles extra. Oavsett om du kommer till fots, eller med båt, bil eller buss. Det är jätteroligt att Meja kommer tillbaka till oss och denna gång också tar med sig sin konst, säger Michael Lerner, affärsområdeschef för Sabis Hotell & Möten.

Övriga artister under sommaren 2016

Övriga artister på Smådalarö Gård i sommar är Wille Craaford, Lisa Miskovsky, Timo Räisinen och Rigmor Gustafsson.

Mer om Mejas konst:

www.meja.net

www.mejaart.com

Boka din kickoff eller konferens på Smådalarö Gård på Konferensguiden.se. Vi erbjuder även kostnadsfri bokningshjälp.Se alla inom temat här

Senaste i Nyheter


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.