Martin & Servera och Svea Gruppen inleder samarbete - | Konferensvärlden
Nyheter > Martin & Servera och Svea Gruppen inleder samarbete

Martin & Servera och Svea Gruppen inleder samarbete

Mat & dryck Nu inleder restauranggrossisten Martin & Servera ett samarbete med Svea Gruppen, som arbetar med interiör, design och framtagning av konceptlösningar för restauranger och offentliga miljöer. Samarbetet syftar till att erbjuda kunderna en helhetslösning för framtagandet av exempelvis restaurangköket – under hela resan från koncept och idé tills att köket står klart.

19 augusti 2015,

Martin & Servera och Svea Gruppen arbetar båda inom den professionella måltidsbranschen men med olika produkt- och tjänsteerbjudanden. Martin & Servera är en fullsortimentsgrossist, som utöver produkter har ett väl utvecklat paket av tjänster och erbjudanden som dels erbjuds i egen regi, dels via samarbetspartners. Svea är en leverantör av allt från ritningar, projektering och byggnation till möbler, maskiner och övrig inredning.

- Svea Gruppen står för hög kvalitet och god design, med snabba leveranser och gedigen erfarenhet av köksplanering. Vill vi förstärka vår position som marknadens ledande restauranggrossist och stödja våra kunder genom hela livscykeln i de frågeställningar som en restaurang ställs inför. Vi är därför stolta över att kunna rekommendera våra kunder en så kompetent affärspartner, säger Robin Exman, affärsutvecklingsdirektör i Martin & Servera.

En samtalspartner
I och med samarbetet får Martin & Serveras kunder möjligheten att ha en enda samtalspartner vid framtagandet av det nya köket, liksom om-, till-, eller nybyggnationen, istället för att anlita flera olika leverantörer. Martin & Servera kan därmed leverera allt från ritningar, projektering och byggnation till möbler, maskiner, restaurangutrustning och övrig inredning. Tryggt, enkelt, kostnadseffektivt och allt på samma faktura.

- Samarbetet med Martin & Servera möjliggör att vi nu i högre grad kan fokusera på det vi kan bäst och tillsammans erbjuda helhetslösningar till nya och befintliga kunder. Vi är redo och taggade inför samarbetet och ser fram emot att generera nya kontakter och projekt för båda parter. Sedan trettio år har vi på Svea Gruppen samlat på oss gedigen kunskap, erfarenhet och rutin av restaurangprojekt vilket innebär en stor trygghet vid anlitande av oss. I och med ett samarbete med en stark partner som Martin & Servera är vår ambition nu att göra oss än mer kända inom restaurangbranschen, säger Jessica Lenlin, vd för Svea.

Martin Åkesson är specialistsäljare och säljledare i Martin & Servera och är den som har tagit initiativet till samarbetet med Svea. För kunderna ser han flera fördelar:

- Framför allt blir det en leverantör att samarbeta med. Vi får redan från början en bredare förståelse för varandras verksamheter och kan bygga en stark och långsiktig relation med varandra och våra kunder. Vi blir ett bollplank och kan hjälpa kunden från idé till verklighet, säger Martin Åkesson.

Taggar/Etiketter
Mat & dryck  Restaurang  Samarbeten  


Se alla inom temat här

Senaste i Nyheter


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.