Ny Food & Beverage Manager till Clarion Hotel Malmö Live - | Konferensvärlden
Nyheter > Ny Food & Beverage Manager till Clarion Hotel Malmö Live

Ny Food & Beverage Manager till Clarion Hotel Malmö Live

På nya platser Lite mer än ett år har gått sedan Clarion Malmö Live slog upp portarna till en ny plats för möten, upplevelser och smaker. Frida Nilsson har gjort ett fantastiskt arbete som F&B Manager men skall nu träda in i en ny roll som Operative Head Chef med fokus på det gastronomiska. Burim Sumiq tar över som ny Food & Beverage Manager till Clarion Hotel Malmö Live.

3 juni 2016,

- Denna rekrytering blir ett starkt och bra kompliment för vårt redan otroligt duktiga F&B team. Vi ser framemot att få hit Burim i augusti och därefter ta denna divisionen ytterligare en nivå, säger Jens Lyckman, Hotelldirektör Clarion Malmö Live.

Burim Sumiq är en stabil och bra rekrytering för Clarion Malmö Live, då han de senaste 2,5 åren arbetat som F&B Manager på Clarion Hotel & Congress Trondheim. Där har han med sitt team bland annat vunnit priset som ”Clarion Hotel of the year” på Nordic Choice stora vinterkonferens. Tidigare har Burim arbetat inom olika tjänster i hotellbranschen bland annat på Hotell Skansen i Båstad och Elite Hotels i Göteborg. Burim är omtalad som en person med ett brinnande hotellhjärta och som alltid strävar efter att tillsammans med sitt team leverera en fantastisk produkt.

- Under ett års tid arbetade jag tillsammans med Burim i Trondheim och jag är 100% säker på att vi har hittat helt rätt person för jobbet som Clarion Malmö Lives nya F&B Manager. Jag är säker på att vi tillsammans kommer skapa en fantastisk produkt, säger, Frida Nilsson, Operative Head Chef på Clarion Malmö Live.

Läs mer om Clarion Hotel Malmö Live på Konferensguiden.se Här erbjuds du dessutom kostnadsfri bokningshjälp vid konferenser, möten och event.Se alla inom temat här

Senaste i Nyheter


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.