Ny kökschef på VANN Spa - | Konferensvärlden
Nyheter > Ny kökschef på VANN Spa

Ny kökschef på VANN Spa

På nya platser VANN förstärker sin organisation med ny kökschef - Raymond Kowalewski. Raymond har tidigare arbetat som Sous chef på Brasserie Blanche i Oslo. Senast kommer Raymond från Silja Line där han varit ansvarig för fisk- och skaldjursrestaurangen.

14 september 2016,

- Med Raymonds erfarenhet och kunskap kommer vi att kunna utveckla vårt kök och vår verksamhet ytterligare, säger VD Jan Skoglund.

Raymond ser fram emot att fortsätta utveckla restaurangen. Restaurangens motto ”ren, enkel och god mat med detaljer som ger mersmak”kommer även fortsättningsvis prägla maten på Vann. Även stänk av Raymonds kärlek till det franska klassiska köket i kombination med nordiska smaker kommer att märkas på menyn framöver.

- Vi är glada över att Raymond har börjat arbeta hos oss. Våra gäster kommer också få glädjas över detta, inte minst genom en gourmet upplevelse, avslutar Jan Skoglund VD.

OM VANN Spa Hotell och Konferens

Vann Spa Hotell och Konferens är ett fyrstjärnigt hotell med strategisk placering vid Gullmarns strand mitt i det vackra Bohuslän och med närhet till Smögen och Lysekil.

Vår konferensavdelning har kapacitet för 300 personer per dag och 17 lokaler för konferenser, evenemang och möten. Våra erfarna konferensvärdar finns till hands för det ni behöver både inför och under er konferens.

Läs mer om VANN Spa på Konferensguiden.se. Här erbjuds du även kostnadsfri bokningshjälp med din konferens, kickoff eller event.Se alla inom temat här

Senaste i Nyheter


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.