Ny kökschef på VANN Spa
På nya platser VANN förstärker sin organisation med ny kökschef - Raymond Kowalewski. Raymond har tidigare arbetat som Sous chef på Brasserie Blanche i Oslo. Senast kommer Raymond från Silja Line där han varit ansvarig för fisk- och skaldjursrestaurangen.
14 september 2016,
- Med Raymonds erfarenhet och kunskap kommer vi att kunna utveckla vårt kök och vår verksamhet ytterligare, säger VD Jan Skoglund.
Raymond ser fram emot att fortsätta utveckla restaurangen. Restaurangens motto ”ren, enkel och god mat med detaljer som ger mersmak”kommer även fortsättningsvis prägla maten på Vann. Även stänk av Raymonds kärlek till det franska klassiska köket i kombination med nordiska smaker kommer att märkas på menyn framöver.
- Vi är glada över att Raymond har börjat arbeta hos oss. Våra gäster kommer också få glädjas över detta, inte minst genom en gourmet upplevelse, avslutar Jan Skoglund VD.
OM VANN Spa Hotell och Konferens
Vann Spa Hotell och Konferens är ett fyrstjärnigt hotell med strategisk placering vid Gullmarns strand mitt i det vackra Bohuslän och med närhet till Smögen och Lysekil.
Vår konferensavdelning har kapacitet för 300 personer per dag och 17 lokaler för konferenser, evenemang och möten. Våra erfarna konferensvärdar finns till hands för det ni behöver både inför och under er konferens.
Se alla inom temat här