Ny köksmästare på Grythyttans Gästgivaregård - | Konferensvärlden
Nyheter > Ny köksmästare på Grythyttans Gästgivaregård

Ny köksmästare på Grythyttans Gästgivaregård

Mat & dryck Förra veckan välkomnades Henrik Eriksson som köksmästare på Grythyttans Gästgivaregård. Mia Spendrup, VD för Loka Brunn och Grythyttan, menar att det känns otroligt roligt att få välkomna tillbaka en tidigare anställd.

28 september 2015, uppdaterad: 28 september 2015

Henrik har en lång och gedigen erfarenhet inom restaurangbranschen. Han har tidigare under åtta år arbetat för Loka Brunn och kommer nu att kliva in som köksmästare på Grythyttans Gästgivaregård.

- Det är otroligt roligt att vara tillbaka och jag ser mycket fram emot att utveckla Gästgivaregårdens måltidsupplevelse. Ambitionen är att arbeta med lokal- och närproducerade råvaror, men även att sätta stor vikt i utveckling framåt genom nytänkande och ett gediget matsalsarbete. Vi kommer tillsammans göra Grythyttans Gästgivaregård till ett centrum på den gastronomiska kartan, säger Henrik Eriksson.

Taggar/Etiketter
Grythyttan  Mat & dryck  Restaurang  


Se alla inom temat här

Senaste i Nyheter


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.