Ny SPA-avdelning på TanumStrand - | Konferensvärlden
Nyheter > Ny SPA-avdelning på TanumStrand

Ny SPA-avdelning på TanumStrand

Hälsa & Spa Snart är det möjligt att njuta av ett nordiskt SPA på den svenska västkusten. Till Kristi Himmelfärdshelgen är den nya SPA-avdelningen på TanumStrand i Grebbestad klar. Ett nordiskt SPA som bygger på gamla traditioner i ny tappning – genom att växla mellan varmt och kallt släpper man tankar och spänningar i kropp och själ för att finna ett djupt välbefinnande.

16 mars 2016,

Karin Jonasson är ny SPA-chef för TanumStrand:
- Så länge jag kan minnas har mitt stora intresse varit sport och hälsa. Jag brinner för detta och kastar mig över nya råd och rön för att ständigt lära mig mer. Jag är utbildad sjukgymnast och har arbetat med detta i över halva mitt liv. När jag är ute och reser älskar jag att prova på nya behandlingar och träningsformer, för att se vad jag kan använda i mitt dagliga arbete.

Karin berättar att det som hon vill skapa på TanumStrand SPA är en kombination av härliga energigivande aktiviteter och möjlighet till avkoppling där man kan hitta stillhet och ro - en levande stillhet.

TanumStrands SPA Horisont

Nybyggnationen på TanumStrands SPA Horisont består av tillbyggnader på hotellets övre plan med en utomhusterrass på första parkett ut mot Skagerrak som kan användas för exempelvis yoga. Ett relaxrum i etager och såväl utomhus - som inomhuspool med närhet till himmel och hav där man blickar ut mot horisonten, kommer förstärka känslan.

I aktivitetshallen Skagerrak pågår ytterligare byggnationer. Nytt är ett funktionsgym för cirkelträning och en flexibel träningssal för exempelvis yoga, pilates och danspass. Även denna del av TanumStrand kommer stå klart till Kristi Himmelfärdshelgen.

Horisont TanumStrands SPA riktar sig till vuxna och har en åldersgräns på 15 år. Det finnas fyra olika behandlingsrum, förutom området där man har möjlighet att exempelvis göra en SPA-ritual Fire & Ice på egen hand. Det kommer att erbjudas behandlingar året om, varje dag i veckan. Horisont invigs onsdag 4 maj och öppnar för allmänheten torsdag 5 maj.

Sibirisk Banya ”bastutälten” är även nya för TanumStrand och har används frekvent under vintern. De Sibiriska Banyas inbjuder till dopp i havet året om, vilket ingår i den nordiska SPAtraditionen med att växla varmt med kallt. De Sibiriska Banyas erbjuds för konferens och vid utannonserade aktiviteter.

TanumStrand erbjuder även fortsättningsvis bad för alla åldrar. I badet ingår den stora bassängen Stora Blå och barnpoolen med grunt vatten Lilla Blå som renoverats under vintern. Man finner även vattenrutschkana och efter ombyggnationen en separat utomhuspool som håller en temperatur på 37º C året om. Även badet öppnar för allmänheten torsdag 5 maj.

Kostnadsfri bokningshjälp på Konferensguiden.seSe alla inom temat här

Senaste i Nyheter


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.