Nya restaurangen Bambino’s Great Italian Eatery i Tolv Stockholm - | Konferensvärlden
Nyheter > Nya restaurangen Bambino’s Great Italian Eatery i Tolv Stockholm

Nya restaurangen Bambino’s Great Italian Eatery i Tolv Stockholm

Mat & dryck Bambino’s Great Italian Eatery är ett helt nytt restaurangkoncept som precis har öppnat i Tolv Stockholm, under Tele2 Arena. Konceptet handlar om att både maten och drycken är ett möte mellan Italien och USA under 1950-talet, när stadsdelar som Little Italy i New York och North End i Boston växte fram.

28 oktober 2015, uppdaterad: 28 oktober 2015

Menyn består av klassisk italiensk mat med en amerikansk touch. Tanken bakom menyn är att sällskapen tar in flera smårätter eller större rätter på gemensamma fat för att tillsammans dela på maten, precis som under en familjemiddag i Italien.

– Som första franchisetagare att öppna Bambino’s har resan från idé till färdig restaurang varit enormt spännande. Det har landat i ett stilfullt italienskt matkoncept som är tänkt att attrahera gäster med ledorden hemtrevnad och värme för att alla ska känna av den familjära stämningen, säger Henrik Hermansson, franchisetagare från Local Market Group som driver ett flertal restauranger runt om i Stockholm. De italienska influenserna presenteras på ett lekfullt och inspirerande sätt, både på tallriken och i lokalens design. Bambino’s erbjuder en unik och lustfylld miljö där familj och vänner kan mötas och umgås.

Namnet Bambino’s kommer från den legendariske baseballspelaren Babe Ruth, även kallad ”The Great Bambino”. Ruths smeknamn har inspirerat restaurangens unika miljö med sin känsla av att vi alla är stora barn som kan leka och ha kul.

O’Learys Trademark som är franchisegivare till Bambino’s tror starkt på det nya konceptet och tycker att Tolv Stockholm, som kombinerar mat och nöje, är den perfekta platsen för lanseringen av Bambino’s. De ser även stora expansionsmöjligheter för fler restauranger runt om i Sverige och världen.

– O’Learys Trademark som är koncept- och varumärkesägare även till O’Learys och Boston Grill har fått flera förfrågningar genom åren kring att erbjuda marknaden, franchisetagare och fastighetsägare ett intressant italienskt koncept, säger Wilhelm Vintilescu, VD på O’Learys Trademark. Italiensk mat har länge varit eftertraktat och växer stadigt i hela världen. Att vi nu kan erbjuda ett starkt koncept med italiensk mat som grund, men addera spännande inredning och dessutom erbjuda ett härligt sätt att umgås på till familjer är något vi tror starkt på.Se alla inom temat här

Senaste i Nyheter


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.