Nytt lyxigt bastulandskap på Djurönäset - | Konferensvärlden
Nyheter > Nytt lyxigt bastulandskap på Djurönäset

Nytt lyxigt bastulandskap på Djurönäset

Hälsa & Spa I oktober invigdes en helt ny upplevelse på Djurönäset på Värmdö, ett nytt bastulandskap som skapar en helt ny möjlighet till relax och njutning. Här finns flera olika bastur, duschar och relaxytor med utsikt över den ständigt skiftande skärgårdsnaturen. En skön oas av vatten och värme alldeles intill den stora poolen.

2 november 2015,

Vi ser alla fram emot många, långa njutningsfulla timmar; att få vandra i sakta mak mellan den torra heta bastun till det sköna, förhållandevis svala Saunarummet och den mer krävande dimmiga ångbastun. Däremellan en avsvalkande upplevelsedusch och ett dopp i den stora poolen. Detta är äkta skandinavisk relax och den avslutas naturligtvis med en uppfriskande isdusch.

Bastulandskap och pool är öppet från 6 på morgonen till 23 på kvällen för alla hotellets gäster. För den som vill går det att komplettera med en skön spa-behandling.

Lägg in lite tid för en promenad runt den stora udden på den vackra naturstigen, minst lika välgörande och avkopplande för kropp och själ som bastubad och massage och en unik kombination, mitt i Stockholms skärgård.Se alla inom temat här

Senaste i Nyheter


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-459 24 00

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

Teatergatan 19, 411 35 Göteborg

E-post: info@compro.se

www.compro.se


Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Lindau artist & talare | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.