VANN Spa Hotell och Konferens satsar stort på VANN Aktiv - | Konferensvärlden
VANN Spa Hotell och Konferens
Nyheter > VANN Spa Hotell och Konferens satsar stort på VANN Aktiv

VANN Spa Hotell och Konferens satsar stort på VANN Aktiv

Mötestrender VANN Spa Hotell och Konferens är vackert beläget i ett naturreservat vid Gullmarns strand på västkusten. Anläggningen satsar nu stort på VANN Aktiv som kommer att innebära ett utökat utbud av aktiviteter och träningsmöjligheter. Som ett steg i satsningen har Jessica Holmén anställts som projektledare.

16 maj 2016, uppdaterad: 17 augusti 2016

Jessica är utbildad idrottslärare (GIH), träningsinstruktör, kostrådgivare och har en examen i företagsekonomi. Hon driver även aktivitets- och eventföretaget Activeus i Uddevalla.

- Med sin bakgrund och erfarenhet inom träning och företagshälsa är Jessica en värdefull tillgång i VANN Aktiv-satsningen, säger vd Jan Skoglund. Vi ser fram emot att VANN ska kunna erbjuda många nya spännande aktiviteter och träningsmöjligheter såväl inomhus som utomhus, fortsätter Jan.

Anläggningen kommer fortfarande att profileras som en spa- hotell- och konferensanläggning men med ett ökat utbud av aktiviteter både för privat- och affärsgäster. Genom att utveckla den vackra miljön i och omkring anläggningen hoppas VANN Spa Hotell och Konferens kunna attrahera ännu fler gäster till hotellet.

- Det är oerhört spännande att få vara med om den omfattande satsning som VANN Aktiv är. Vi har redan många planer och det kommer att bli en händelserik vår, så håll utkik på sociala medier! säger Jessica Holmén.

Läs mer om VANN Spa Hotell och Konferens på Konferensguiden.se. Här erbjuds du dessutom kostnadsfri bokningshjälp vid konferenser, möten och event.Se alla inom temat här

Senaste i Nyheter


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.