Clarion Hotel Malmö Live ser framåt - | Konferensvärlden
Clarion Hotel Malmö
Clarion Hotel Malmö
Reportage > Clarion Hotel Malmö Live ser framåt

Clarion Hotel Malmö Live ser framåt

Stora möten Med framtidsoptimism och nya spännande satsningar tar sig Clarion Hotel Malmö an framtiden. Ett unikt läge, stor kapacitet och en positiv inställning, gör anläggningen till Malmös ledande konferenscenter.

Text: Helena Wikström

29 april 2021,

Efter ett år med corona-restriktioner som påverkat hela mötesindustrin, vill Clarion Hotel Malmö Live nu se framåt och vara optimistiska.

– Vi ser också en väldigt positiv anda hos våra kunder. Bokningsfrekvensen är hög för kommande höst, säger Lotta Pieplow, Senior Sales Manager Meetings & Event.

Lotta tror dock att antal möten framgent kommer att bli färre, men att de istället kommer hålla högre kvalitet.

Jens Lyckman, General Manager, tillägger att det heller inte är hållbart att fortsätta resa kors och tvärs över jorden för korta möten:

– De möten företagen vill förlägga hos oss, kommer vara de nödvändiga mötena. Och de ska då vara av hög kvalitet.

Att leverera hög kvalitet på möten och konferenser är inget problem för Clarion Hotel Malmö Live. Här finns kapacitet både vad det gäller tekniska lösningar, service  och tillgång till ett stort utbud av möteslokaler. Här finns 22 konferensrum, en kongresshall för 1 500 personer, en stor utställningshall och 444 hotellrum.

Mitt i Malmö – nära till allt

Läget mitt i Malmö, precis intill Malmö Centralstation och ett stenkast från pulsen kring Lilla Torg, är såklart en starkt bidragande orsak till anläggningens populäritet. Här bor du granne med kultur, nöjen, shopping, och uteliv. Man har en fantastisk utsikt över Malmös egen strand, och Köpenhamn når du på enbart 35 minuter.

– Malmö är ju också känt för sina stora parker och den fantastiska strandpromenaden, och dessa har du här precis utanför dörren, säger Lotta.

De 444 hotellrummen finns i många olika standards, med sviter uppkallade efter Malmös legender inom sport och äventyr. Här finns även hotellrum anpassade för personer med olika funktionshinder.

Kommande snackis – en ny takterass

Clarion Hotel Malmö Live reser sig 85 meter upp i skyn och är imponerande både på utsidan och insidan. Här kan du ta en lyxig drink i skybaren med utsikt mot Malmöhus Slott och Turning Torso. Marcus Samuelsson står för smaksensationerna i huset, och har tagit fram två restaurangkoncept – Kitchen & Table samt Eatery Social Taqueria.

– Vi håller också på att bygga en ny utomhus takterass som vi tror kommer bli mycket uppskattad. Vi hoppas kunna inviga den under slutet av juni, och är väldigt tacksamma för våra fantastiska fastighetsägare som tror på våra idéer och varit villiga att ta hela investeringen, berättar Jens.

Takterassen inspirerad av Berlin, Miami och Stockholm, kommer ha fokus på dryck och servera enklare rätter. En grön oas mitt i storstadsbruset, eftersom vi post covid-19 kommer fortsätta vilja spendera mycket tid och umgänge utomhus.

Fakta:
Clarion Hotel Malmö Live 85 meter över marken reser sig Clarion Hotel Malmö Live, ett nytt landmärke i Malmös stadssiluett. Här finns 444 hotellrum med totalt 822 bäddar. 23 konferenslokaler med plats för upp till 1 500 personer. Hotellets skybar bjuder på lyxiga drinkar med fantastisk utsikt och Marcus Samuelsson står för restaurangkoncepten. Till sommaren utökar anläggningen sin kapacitet med en spännande utomhustakterass för avslappnat umgänge på hög höjd.

Läs vidareSe alla inom temat här

Senaste i Reportage


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.