En arena för framtiden - | Konferensvärlden
SCCC
SCCC
Jazzigt julbord
Reportage > En arena för framtiden

En arena för framtiden

Stora möten Börja dagen med ett energigivande frukostmöte i bästa tänkbara miljö eller skräddarsy hela konferensen där mötet mellan människor får stå i centrum. Stockholm City Conference Centre är möjligheternas hus – för såväl det lilla som stora mötet.

Mia Bornberger

18 oktober 2018, uppdaterad: 18 oktober 2018

Om huvudstaden vore en teater skulle Stockholm City Conference Centre sitta på första parkett, omgivet av kommunikationer, shopping, hotell, restauranger och kultur. Allt hittar man inom bara någon kilometers radie. Som konferensgäst blir man väl omhändertagen och dessutom serverad förstklassig mat och dryck.

Stockholm City Conference Centre är en av landets största konferensanläggningar och har som mål att vara det självklara valet för möten som formar framtiden – i både stort och smått. Anläggningen används flitigt i samband med kongresser av olika slag, utställningar, mässor, årsstämmor och olika företagsevent och fester. Här har till exempel det årliga eventet Stockholm International World Water Week ägt rum flera år i rad.

En perfekt start på dagen

En trend som växer sig allt starkare är det korta frukost- och förmiddagsmötet. På Stockholm City Conference Centre kan du samla kollegerna runt en intressant föreläsare, avhandla ett hett ämne, konferera och inspireras och samtidigt inta en delikat kaffebuffé, energirika vitaminshots och färska frukter. Ett berikande möte som borgar för en fortsatt lyckad arbetsdag med ny kraft och kreativiteten på topp.

Anläggningen består av två spännande hus som i sig själva är värda både besök och beundran: Funkispärlan Folkets Hus från 1960 som i sin strama elegans är en fröjd för ögat och den tidigare skolbyggnaden Norra Latin som i glittrande nyrenässans ståtar med ljusgårdar, spatiösa trappor och höga valv. Byggnaderna kompletterar varandra och erbjuder salar och moderna mötesrum för alla smaker och inriktningar, oavsett om det handlar om ett minimöte, megaevenemang eller något där emellan. Kongresshallen i Folkets Hus tar upp till 1400 personer och flera olika event kan enkelt hållas parallellt.

Här är också det kulturella utbudet ständigt närvarande. Beskåda konstverken i husen och låt dig hänföras av atmosfären.

Jazzigt julbord

I de två byggnaderna arrangeras även lyxiga tillställningar och glittriga galor. På kvällen rullas röda mattan ut för modevisningar, dansshower och auditions och i restaurangerna dukas det för fest. I slutet av året blir restaurang Cabaret platsen för den glammiga och sällsynt svängiga julshowen A Jazzy Christmas. Medan gästerna njuter av en härlig bordsbuffé i julens tecken bjuder den välmeriterade ensemblen på välpaketerade klappar i form av swingiga örhängen och jazziga pop- och rockklassiker från bland andra Frank Sinatra, Beyoncé och AC/DC.

Stockholm City Conference Centre

Stockholm City Conference Centre ingår i Stureplansgruppen och är en av Skandinaviens största centralt belägna konferens- och kongressanläggningar. Här finns totalt 50 konferensrum för upp till närmare 1400 personer. Den totala kapaciteten är närmare 4000 deltagare.

Läs vidareSe alla inom temat här

Senaste i Reportage


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.