Intima möten på exklusiv adress - | Konferensvärlden
7A Strandvägen
7A Strandvägen
Reportage > Intima möten på exklusiv adress

Intima möten på exklusiv adress

Konferenspärlor Strandvägen i Stockholm är en av stadens kändaste paradgator, som sträcker sig längs Nybroviken från city ut mot Djurgården. Här ligger en unik mötes- och konferensanläggning, 7A Strandvägen, som välkomnar både små och större grupper till intima möten i vackra salonger. Med personligt bemötande skapas här en uppskattad hemma-hos-känsla – storslagenheten till trots.

Text: Helena Wikström

12 oktober 2023, uppdaterad: 12 oktober 2023

Med makalös utsikt mot Nybroviken på en av Stockholm citys exklusivaste adresser hittar du en plats för det intima mötet eller konferensen. 7A Strandvägen erbjuder fantastiska salonger i en unik jugendfastighet från 1911. Fastigheten är rik på historia, framstående namn som Raoul Wallenberg och Ivar Kreuger har haft sin arbetsplats här, och spåren av historien går att upptäcka överallt i huset som har välbevarade takstuckaturer, franska balkonger och öppna spisar.

– Läget är fantastiskt! Både den vackra utsikten mot Nybroviken men också med den totala närheten till Stureplans citypuls. Det är en otroligt mysig plats att få arbeta på, säger Jennie Norstedt, Service Coordinator Conference & Event.

Det palatsliknande huset uppfördes från början som en privatbostad och idag möter du en miljö med spektakulära salonger som kan bokas både för kontor, konferenser eller andra festliga tillställningar. Salongerna ligger i fil och är perfekta för sällskap som önskar exklusivitet och chambre séparée.

– Genom att huset från början är byggt som en privatbostad så finns det en skön känsla av att komma hem till någon när man är här. Vi försöker ta till vara på den här hemma-hos-känslan i inredningen men givetvis också i vårt personliga bemötande av våra gäster, fortsätter Jennie.

På 7A Strandvägen finns 8 mötesrum för mellan 5 till 60 personer, men öppnas dörrarna upp mellan salongerna får man tillgång till en klassisk paradvåning som rymmer ännu fler. Det går också bra att boka Lounge salongen på entréplan vilket är ett populärt tillägg för de olika mässor som hålls här.

– Vi är väldigt flexibla kring hur stor yta en kund önskar och hittar lösningar för alla behov. Vi kan till exempel sätta upp bildskärmar i alla rum så att man kan se och höra den som talar, oavsett var man sitter, förklarar Jennie.

En inspirerande mötesdag eller storslagna tillställningar kräver förstklassig mat och dryck, så därför samarbetar 7A Strandvägen enbart med välrenommerade cateringföretag och kockar som tar fram menyer efter säsongens råvaror och smaker. Oavsett om det gäller frukostar, trerättersmiddagar eller snittar till minglet.

– Vår cateringleverantör, Ett litet kök, har vi på ett lyckat sätt samarbetat med under många år och det är en förutsättning eftersom vårt kök bara är anpassat för en privatbostad, säger Jennie.

Idag har man återgått till ett nygammalt system med en dedikerad förtäringssalong där de flesta måltider serveras. Men önskar ett sällskap sitta i chambre séparée så ordnar man givetvis det.

Det är mysigt på 7A Strandvägen, rummen är möblerade med sköna fåtöljer att sjunka ner i och personalen skapar en känsla av intimitet och avslappning i sitt personliga bemötande. För grupper som också behöver övernattning så rekommenderar man närliggande hotell som Esplanad, Diplomat och Grand Hôtel. Mitt i all sin prakt och storslagenhet, är detta en plats för det nära och personliga mötet.

Fakta:
7A Strandvägen erbjuder konferens- och eventlokaler på en av Stockholm citys exklusivaste adresser. 8 olika mötesrum som kan bokas enskilt eller öppnas upp till en stor paradvåning för större event. En plats för det intima mötet i en unik och historisk miljö.

Läs vidareSe alla inom temat här

Senaste i Reportage


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.