Klara, Ivar och Ingeborg – alla goda ting är tre - | Konferensvärlden
Ivar
Ivar styrelserum
Ivar
Ivar, Kreugersalen
Klara
Hörsal, Klara
Ingeborg
Ingeborg
Ingeborg
Reportage > Klara, Ivar och Ingeborg – alla goda ting är tre

Klara, Ivar och Ingeborg – alla goda ting är tre

Konferenspärlor Tre olika mötesanläggningar som knyts samman genom den personliga, eklektiska inredningen och höga servicenivå. Klara, Ivar och Ingeborg har alla mycket att erbjuda och valet kan lätt bli svårt – kreativa Klara, diskreta historiska Ivar eller lilla lyxiga Ingeborg valet beror såklart på målgrupp och syfte.

Text: Helena Wikström

14 augusti 2023,

Klara Stockholm ligger ett stenkast från Stockholms central, mitt i de gamla Klarakvarteren. Här hittar du en unik och lustfylld plats för möten och happynings. Happynings är Klaras benämning för alla typer av roliga tillfällen att träffas som företagsevent, bröllopsfester eller middagar.

Våra anläggningar är mycket personliga och fyllda av överraskningar. Det finns något nytt att upptäcka och förundras över hela tiden, säger Camilla Lindberg, kommersiell chef.

På Klara möts du av en kreativ miljö, medvetet framtagen för att stötta och bistå sina konfererande gäster. Ambitionen att bistå och trygga kunden till ett bra möte genomsyrar hela verksamheten och gör ett möte på Klara till något mer än en vanlig konferensupplevelse.

Vi vill trygga de besökande företagen med vår expertis och vi som mötesaktörer vill gärna vara med tidigt i denna process och bidra med vår kunskap. Vi tar noga reda på syftet med företagets möte eller konferens, vägleder och ger rekommendationer, fortsätter Camilla.

På Klara finns tolv olika möteslokaler där den största rymmer 120 personer. Alla lokaler är inredda på ett ombonat sätt med ambitionen att skapa en avkopplande mötesplats – som att träffas hemma hos en god vän.

Vi är noga med alla detaljer för att skapa en unik miljö, men viktigast är ändå att skapa en hemtrevlig och trygg känsla, säger Camilla.

Matsalen på Klara rymmer 150 gäster och eftersom hela anläggningen är Svanen-märkt, så är miljöfokuset stort och det gröna får ta stort utrymme i alla menyer. Här serveras enbart mat-smarta måltider som ger rätt mängd energi för hela konferensdagen – det handlar både om gästens och miljöns bästa.

Ivar Stockholm ligger i anrika Tändstickspalatset på Västra Trädgårdsgatan i Stockholm. Namnet Ivar är en hyllning till tändstickskungen Ivar Krüger som lät uppföra byggnaden. Palatset är dessutom ritat av en annan känd Ivar, arkitekten Ivar Tengbom och har allt man kan önska sig av ståtlighet och historia.

På Ivar erbjuder vi tio möteslokaler där den största tar 110 personer. Och om Klara är kreativ och glad så är Ivar diskret och elegant, en plats som skapar lugn och ro i själen, förklarar Camilla.

För att ändå skapa en kreativ miljö och för att erbjuda återkommande gäster något nytt, så anordnas kontinuerligt spännande fotoutställningar.

Vi arbetar med kreativitet även på Ivar, men eftersom miljön, hela huset, är K-märkt så vilar atmosfären på det unikt historiska, fortsätter Camilla.

Klara och Ivar är båda platser som lyfter fram viktiga epoker i Stockholms historia och under hösten öppnas det upp en ny anläggning på en helt annan plats i världen; Ingeborg Sóller som ligger på Mallorca. Huset, som är från 1586, har genomgått en totalrenovering där det genuint spanska möter modern tid på ett mycket personligt sätt. Här finns sex sovrum med totalt 10 bäddar och ett fantastiskt konferensrum för 10 personer. 

Ingeborg är ett privat hus som drivs som ett hotell, där allting kan ordnas som t e x transfers, aktivitetsprogram, mat och dryck, ja allt som kunden kan tänkas önska, berättar Camilla.

Läs vidareSe alla inom temat här

Senaste i Reportage


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.