Konferera njutningsfullt på vackra Bomans Hotell - | Konferensvärlden
Bomans Hotell
Bomans Hotell
Bomans Hotell
Bomans Hotell
Bomans Hotell
Reportage > Konferera njutningsfullt på vackra Bomans Hotell

Konferera njutningsfullt på vackra Bomans Hotell

Hotell Bomans Hotell i Trosa är inte en konferensanläggning – det är ett boutiquehotell med väldigt bra konferensmöjligheter. En plats för njutning där alla sinnen får sitt lystmäte och där känslan av att vara hemma är starkare än att vara på besök.

Text: Helena Wikström

17 april 2023,

Bomans Hotell i Trosa är en unik plats i ordets rätta bemärkelse. Här är en bra säng, god mat och en välfungerande konferenslokal bara självklarheter – här står det njutningsfulla livet i centrum.

– Det som är speciellt hos oss är våra unika miljöer, här finns alltid något nytt att upptäcka. Vi vill på det här sättet bidra med lust och kreativitet till våra gästers konferenser, säger Kristin Boman, ägare och VD.

De 41 hotellrummen med totalt 82 bäddar är alla individuellt och lekfullt inredda, inspirerade av Kristins många intressen och passioner. Färgerna är varma, tygerna har spännande mönster och möbler och inredning förmedlar tydligt rummets idé. Rummet ”Hangisi” är en hyllning till skodesignern Manolo Blahnik.

– Jag har ett stort skointresse och Manolo Blahnik är min husgud. Hans mest ikoniska sko heter Hangisi och två par skor som finns i det här rummet är Hangisi, berättar Kristin.

Utplacerade i alla rum finns Kristins stora samling skor, 120 stycken närmare bestämt. Skorna är både en vacker inredningsdetalj och finns för utlåning till skosugna gäster.

Även konferensrummen på Bomans är vackert inredda, dock inte lika överdådiga som hotellrummen. De är varma och omtänksamma för att skapa det lugn som behövs för att man ska kunna jobba på ett bra sätt under en konferens. Här hittar du sju lokaler för alla typer av konferenser, från den lilla gruppen till sällskap på upp till 90 personer. Samtliga konferenslokaler har projektor, snabbt wifi och whiteboard.

En riktig hotellbar

En vacker och kreativ miljö som smittar av sig på de konfererande gästerna, som ofta kommenterar hur energiberikande och lustfylld deras konferens blivit. En kreativ miljö som dessutom är i ständig förändring. Sommaren 2022 blev man klar med en omfattande utbyggnad av hela hotellet och har idag en helt ny reception, en ny matsal och en ny bar.

– Jag är älskar hotellbarer och har gjort flera resor bara för att besöka en hotellbar som låtit tala om sig. Nu bestämde jag mig för att nu är det äntligen dags för oss att också ha en riktig hotellbar, berättar Kristin.

Baren heter Twin Bar och är en homage till Kristins pappa Nisse och hans enäggstvilling Harry. De hade båda ett stort musikintresse och spelade många instrument. Ett musikintresse som ärvts av Kristin och i den nya baren är musik i alla former en huvudingrediens. Här spelas det jazz, ibland blir den en pianobar eller så får en DJ skapa stämning med sitt musikurval.

Hotellets konstsamling har också utökats och idag kan man göra en liten konstvandring runt om i hotellet för att titta på den fotokonst som Kristin vurmar för. Dessutom är hennes två barn intresserade av fotografering och har bidragit med sina verk.

Klassiskt kök med vackert läge

Trosas unika läge i vackra Sörmland med skogen och havet runt knuten, mindre än en timme från Stockholm, gör Bomans och Trosa till ett populärt val för möten och konferenser. Här njuter du givetvis av vällagad mat som bäst beskrivs som klassiskt men innovativt.

– För mig är en Toast Pelle Janzon på högklassig oxfilé och Kalixlöjrom något av det godaste jag kan äta. Alltså klassisk mat, vilket återspeglas i Bomans meny. I den mån det är möjligt använder vi oss av ekologiska och närproducerade råvaror, säger Kristin.

Bomans Hotell i Trosa – en plats för det kreativa företaget eller företaget som söker just mer kreativitet. Mitt i den sörmländska skärgården, bara några hundra meter från havet hittar du ett sinnenas paradis!

Fakta Bomans Hotell i Trosa
Bomans Hotell i Trosa är ett boutiquehotell med unika miljöer. Här finns sju behagliga konferenslokaler för grupper upp till 90 personer, samtliga utrustade med projektor, snabbt wifi och whiteboard. Hotellet har 41 hotellrum och 82 bäddar, från enklare tvåbäddsrum till exklusiva sviter, alla unikt och fantasifullt inredda med spännande teman.

Läs vidareSe alla inom temat här

Senaste i Reportage


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.