Nova Park och Steningevik i framkant - | Konferensvärlden
Nova Park
Nova Park
Nova Park
Nova Park
Steningevik
Steningevik
Steningevik
Steningevik
Steningevik
Fika på Steningevik.
Reportage > Nova Park och Steningevik i framkant

Nova Park och Steningevik i framkant

Konferenspärlor Mitt i den expansiva Arlandaregionen erbjuder Nova Park och Steningevik två helt olika konferensupplevelser. Gemensamt för båda är stora visioner och ett ständigt arbete för att förbättra kvalitén och servicen.

16 februari 2017,

Nova Park ligger precis intill E4:an, endast tolv minuter norr om Arlanda och en dryg halvtimme från Stockholm. Ett läge som enligt hotellets marknadschef Magnus Ericsson bara blir bättre och bättre.

- Samtidigt som Arlandaregionen är inne i en otroligt expansiv och spännande period just nu, vill företag ha kort restid till anläggningen när de ska ordna sina möten. Då är vårt läge helt idealt, säger han.

Hotellet, som är byggt på 1990-talet och med alla faciliteter under ett och samma tak, svarar verkligen upp mot alla tänkbara krav en mötesdeltagare kan ha. Men man nöjer sig inte med det.

- Vi reflekterar ständigt över vad framtidens gäster kan tänkas vilja ha ut av sin konferensupplevelse och vart konferensbranschen är på väg, berättar Magnus Ericsson. Vi försöker hela tiden att ligga i framkant och det har visat sig vara ett framgångsrikt koncept.

Bullerbykänsla på Steningevik

Om Nova Park är modernt och effektivt, erbjuder den mindre systeranläggningen Steningevik, vackert belägen vid en vik i Mälaren, en ombonad känsla av Bullerbyn.

- Trots att vi här på Steningevik faktiskt bara befinner oss åtta minuter bort från Arlanda, råder en stillhet och ett lugn som vi ser är mycket inspirerande för våra gäster. Och eftersom vi är en något mindre anläggning blir mottagandet lite mer personligt här i varje del i besöket, från välplanerade konferensrum till genomarbetade måltider i världsklass, hembakade godsaker och en skön säng att sova i, förklarar han.

Expansiva planer

Likt tidigare år ökade de två anläggningarnas omsättning även 2016 och ägarna har långt gångna planer på hur man ska fortsätta att utveckla och expandera verksamheterna på Steningevik och Nova Park.

- Vi har lång erfarenhet av branschen och är experter på möten, men naturligtvis tittar vi på vår omvärld och tar del av influenser från andra anläggningar runtom i världen. När vi planerar för framtiden vill vi att Nova Park och Steningevik ska sticka ut och bli något som inte funnits tidigare, något som ger våra gäster en ”wow-effekt” när de kommer hit, förklarar Magnus Ericsson avslutningsvis.

Fakta – Nova Park:

Nova Park ligger i Knivsta strax norr om Arlanda. På hotellet finns 117 hotellrum med 230 bäddar och totalt 16 konferenslokaler med plats för alltifrån sex till 300 personer.

Det går även att förlägga en del av konferensen i hotellets fina Spa – Water Lounge, som fungerar som en flexibel möteslokal, där man – i samband med sitt möte – även kan njuta av en vacker sjöformad pool, hamambastu, inom- och utomhusjacuzzi samt en alldeles unik isbar.

Fakta – Steningevik:

Steningevik ligger precis intill Mälaren, men samtidigt endast åtta minuter från Arlanda flygplats. Här finns 61 hotellrum och 18 möteslokaler med plats för upp till 100 personer.

På Steningevik finns också det så kallade Säteriet, som är en fristående byggnad för den mindre gruppen som söker en avskild mötesplats. På Säteriet har man hela det vackra huset för sig själv, med egen matsal, egen stjärnkock och en stor trädgård med uteplatser och privat brygga.

Läs mer om Nova Park och Steningevik på Konferensguiden.se Här erbjuds du kostnadsfri bokningshjälp!

Läs vidareSe alla inom temat här

Senaste i Reportage


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.