Privat takterrass för sommarens alla fester och mingel – mitt i Stockholm city - | Konferensvärlden
7A Odenplan
7A Odenplan
7A Odenplan
7A Odenplan
7A Odenplan
Reportage > Privat takterrass för sommarens alla fester och mingel – mitt i Stockholm city

Privat takterrass för sommarens alla fester och mingel – mitt i Stockholm city

Event Intill Stockholms nya knutpunkt Odenplan hittar du 7A Odenplan. Mötesanläggningen är en av 7A's fyra anläggningar i Stockholm city och erbjuder en dynamisk plats för möten, konferenser och företagsevent. Här finns även en stor takterrass som bjuder in till unika upplevelser i mingelvänliga ytor med två skyddande glashus och en oslagbar utsikt över Vasastans takåsar.

Text: Helena Wikström

8 februari 2023,

7A Odenplan har ett perfekt läge mitt i Vasastan med närhet till Stockholm city, bussar och tåg. Mötesanläggningen är smart planerad och bjuder på cirka 2 000 kvadratmeter ljusa och moderna möteslokaler i alla storlekar.

När man bokar en större konferenslokal hos oss ingår alltid en lounge för mingel och förtäring. Här dukar vi upp allt från frukost och fika till härliga bufféer eller dagens lunch, berättar Josephine Staedler, Sales Supervisor på 7A's bokningsavdelning.

Alla större möteslokaler på anläggningen är bra planerade och ligger i anslutning till mindre spårlokaler. Anläggningens största lokal Loke rymmer hela 350 personer.

Bokar man den får man dessutom en egen ingång direkt från Odengatan, som man kan använda för registrering och ett bra mottagande av sina gäster, fortsätter Josephine.

7A Odenplan erbjuder lokaler för både det lilla och det stora mötet och kan även erbjuda lösningar för alla typer av digitala möten. Här finns paketlösningar för arrangemang som webinars och hybridmöten. 

På 7A Odenplan har vi förmånen att kunna erbjuda en dedikerad tekniker som hjälper till att skapa lösningar för våra kunder med specifika tekniska önskemål, säger Josephine.

Utöver 2 000 välplanerade kvadratmeter konferensyta erbjuder 7A Odenplan dessutom två terrasser. På våning 1 hittar du Gyldénterrassen som ligger som en gömd oas på baksidan av Observatorielunden. Högst upp i fastigheten hittar du 7A Odenplans unika takterrass med utsikt över Vasastans takåsar och Observatorielundens trädtoppar. En maffig vy som få mötesanläggningar kan erbjuda i Stockholms innerstad.

Här uppe erbjuder vi härliga grillpaket hela somrarna. Våra två inglasade uterum gör det även möjligt att vistas utomhus oavsett väder, och det förlänger även säsongen något. Vi har haft härliga fester här uppe ända in i oktober vissa år, säger Josephine.

Glashusen rymmer upp till 170 sittande gäster, men kan även delas av och användas för mindre sällskap. Mellan husen finns en bar där svalkande drycker serveras under tiden som kockarna tillagar en härlig grillbuffé.

Förutom alla de sommarfester vi anordnar här uppe varje sommar så funkar takterrassen för mängder av andra slags event. Alltifrån grupper som vill konferera i lite annorlunda miljö, till glöggmingel och temafester under vinterhalvåret. Förra julen hade vi julmarknad för våra kunder på terrassen, berättar Josephine och fortsätter:

Det är verkligen bara fantasin som sätter gränser för vilka event man kan ha här uppe!

Fakta:
7A erbjuder konferens- och kontorslösningar på fyra attraktiva adresser i centrala Stockholm. De är omtalade för sin flexibilitet, professionella personal och välkomnande miljöer. Med fullt fokus på sina gäster är visionen att skapa upplevelser utöver det förväntade.

Läs vidareSe alla inom temat här

Senaste i Reportage


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.