Värme och omtänksamhet på Västkustens vackraste läge - | Konferensvärlden
Hotel Strana
Hotel Strana
Hotel Strana
Hotel Strana
Hotel Strana
Hotel Strana
Hotel Strana
Hotel Strana
Reportage > Värme och omtänksamhet på Västkustens vackraste läge

Värme och omtänksamhet på Västkustens vackraste läge

Konferenspärlor Långt ute vid havet på de bohuslänska klipporna vid Hälleviksstrand ligger Hotel Strana. Ett boutiquehotell med tolv rum, restaurang, konferensavdelning och unika Havshus för enskilt boende. Här möts du av ett varmt serviceinriktat team som ger dig både fantastiska matupplevelser och tar dig med på spännande aktiviteter.

Text: Helena Wikström

15 juni 2023,

När man kommer till oss så kommer man verkligen till havet. Hela konferensdelen ligger precis vid havet, likt övriga byggnader, säger Melinda Gundmalm, platschef på Hotel Strana.

Förutom hotell, konferensavdelning och restaurang driver Hotel Strana också en egen marina och pizzerian Bassotto Pizza som lagar vedeldad pizza med strålande havsutsikt som gratis tillbehör.

Den nya konferensavdelningen har tre fina lokaler där den stora konferenssalen rymmer 50 personer i biosittning, och de två mindre rymmer 8 respektive 10 personer.

Vi har också byggt ett chambre separée i anslutning till restaurangen som man kan boka och konferera helt avskilt, berättar Melinda

På Hotel Strana finns 12 hotellrum – med eller utan havsutsikt. Här finns också fyra fantastiska Havshus med två våningar, egen brygga med uteplats att njuta på och  två balkonger med fantastiska utsikt. Varje hus består av tre sovrum med totalt sex bäddar, allrum och kök.

Vill man bo lite äventyrligare har vi vår Ocean Hut, som är en flotte – en glamping hut – i havet med en lyxig 140 cm Queen bed. Här kan man njuta av panoramautsikten, titta på stjärnorna och vakna upp i gryningen till morgonens ljus i Sollidshamn, säger Melinda.

Med alla dessa boendemöjligheter kan en konferensgrupp på över 40 personer få välja sin unika övernattning, allt utifrån vad man önskar, men alla med närhet till både varandra och till havet.

Att besöka Hotel Strana är en stark upplevelse. Naturen är påtaglig och havet totalt närvarande i alla sina skiftningar. Ovanpå det kommer en fantastisk service, stor värme, underbar mat och spännande aktivitet. Här finns en tanke bakom allt – från mat till boende till upplevelser.

Allt är noga planerat hos oss. Från att kockarna arbetar med bra råvaror och serverar bra fikor, luncher och middagar till att vi kan presentera ovanliga och genomtänkta aktiviteter som passar alla, fortsätter Melinda.

Hotel Strana samarbetar med aktivitetsbolaget Aquaevent som skapar upplevelser utöver det vanliga. Här kan du åka RIB-båt, göra teamaktiviteter och åka på havsöringsfiske eller sälsafari. Runt om hela västkusten och Bohuslän finns många små lokala bryggerier som man under en båttur får presenterade och kan prova deras olika produkter. Vill man ta chansen att förlägga den mindre konferensen eller styrelsemötet till havs, erbjuder Strana förmiddags- eller eftermiddagskonferenser som givetvis kan kombineras med både middag och boende på hotellet.

Utöver allt detta så håller vi matlagningskurser och vinprovningar. Vi har också vår utomhus-padelbana och kajaker är på gång in, berättar Melinda.

På Strana finns inte bara duktiga kockar utan här finns sommelierer med stor dryckeskunskap som sätter ihop passande dryckespaket till middagarna. Hotel Strana ligger på Västkusten, närmare bestämt på den vackra ön Orust. En unik och underbar plats för den lilla till mellanstora grupper att mötas på – en plats för en oförglömlig konferens helt enkelt.

Fakta:
Hotel Strana ligger i Hälleviksstrand på Orust. Här äter, dricker, sover och konfererar du med havet som ständigt närvarande gäst. Här hittar du ett litet boutiquehotell med tre konferenslokaler, 12 härliga hotellrum och fyra unika Havshus för enskilt boende. Ett otal roliga och lokalt förankrade aktiviteter borgar för att konferensen blir både njutningsfull och spännande. 

Läs vidareSe alla inom temat här

Senaste i Reportage


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.