Vinbar, innergård och elektriska rum - | Konferensvärlden
Nofo Hotel
Nofo Hotel
Nofo Hotel
Reportage > Vinbar, innergård och elektriska rum

Vinbar, innergård och elektriska rum

Mat & dryck NOFO Hotel & Wine bar är ett familjeägt boutique-hotell som ligger på Södermalm i Stockholm, närmare bestämt: North of Folkungagatan. Ett elektriskt hotell i en livfull del av staden – som upplagt för en färgsprakande konferens där allt kan hända.

Text: Helena Wikström

22 april 2024,

På NOFO möts ägarnas två passioner – design och resor – och skapar tillsammans en lustfylld och spännande helhet. Att kliva in i ett rum på NOFO är som att göra en resa till storstäder som New York, Paris, Rom och London där inget av de 109 hotellrummen är det andra likt. Här finns rum inspirerade av 1930-talets strama skandinaviska design, rum med New York-lyx och rum inredda i vintage industristil med rostig metall och trädetaljer.

– Här kan du bo 109 gånger och varje gång få en ny upplevelse!, säger Linnea Tammemägi, Event Manager.

NOFO’s populära vinbar har precis fått ett helt nytt koncept. Vinlistan har ställts samman av Linnea och bästa väninnan Matilda och innehåller personalens absoluta favoriter. En ytterst personlig vinlista utifrån de anställdas smak och passioner.

– Vi vill vara en stökig vinbar, vi vrider upp volymen lite och har öppet till 01.00. Blir det fest så blir det. Det ska vara som att komma hem till Linneas och Matildas vardagsrum, säger Alexander Alkesten, CEO.

NOFO erbjuder tre olika lokaler för möten. Club NOFO är en riktig multilokal – här kan du ha din konferens, den kan bli ett chambre separée eller en plats för en minikonsert. Lokalen rymmer 36 sittande matgäster eller 22 personer i skolsittning. The Vault är hotellets vinkällare där man kan samla en grupp på upp till tio personer för en konferens eller ha en Dinner in The Vault.

– Vi är experter på mat och vin och de konferenser som blir bäst, är när man har ett möte på förmiddagen, sen kör vi en vinlunch och så teamwork på eftermiddagen. Vill man ha en mat- och dryckesupplevelse är det hit man ska ta sig, säger Alexander.

Bokar man Dinner in The Vault dukas det upp med allsköns italienska förrätter som ostar, chark och snacks, sedan kommer tre olika pastarätter serverade i kopparkastruller. En riktig italiensk hemmamiddag med fri tillgång till vinkällaren!

Le Salon är en ypperlig mingellokal för drinken innan middagen eller för eventbolagets releasefest. Det intilliggande Executive rummet kan öppnas upp och man får då både vardagsrum och egen toalett.

Mitt på centrala söder finns en fantastisk innergård för företagsevent, större vinprovningar eller musikspelningar. The Courtyard är NOFO’s stora innergård som kan användas mellan maj och september för utomhusevenemang. Gården är en förlängning av vinbaren och rymmer 60 sittande personer och cirka 120 personer i mingel. 

– The Courtyard är helt fantastisk! Och något som fler måste uppleva. Det är en sån utomhuseventyta som många söker – men som få känner till, berättar Alexander.

NOFO är ett unikt designhotell med en ytterst personlig vinbar. Här möter du experter på mat och dryck som gör ditt möte till en njutning för både öga och gom. På NOFO får konferensen vingar.

NOFO Hotel & Wine bar
ligger på Södermalm i Stockholm. 109 unikt inredda hotellrum inspirerade av klassiska storstäder, tre spännande konferenslokaler och en stor innergård för möten och konferenser. I den stökiga sköna vinbaren kan du njuta av personalens favoritviner.

Läs vidareSe alla inom temat här

Senaste i Reportage


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.