Clarion Hotel Plaza i Karlstad och Löfbergs utökar sitt samarbete - | Konferensvärlden
Mat och Dryck > Clarion Hotel Plaza i Karlstad och Löfbergs utökar sitt samarbete

Clarion Hotel Plaza i Karlstad och Löfbergs utökar sitt samarbete

Nyöppnat Kärleken till ett riktigt gott kaffe, vikten av starka lokala samarbeten liksom engagemanget för hållbarhet och rättvisefrågor lade grunden till det utökade samarbetet mellan Löfbergs och Clarion Hotel Plaza.

17 augusti 2015,

Clarion Hotel Plaza öppnar en ny Coffeebar, Kitchen & Table Coffeebar, den 19 augusti där kaffeupplevelsen står i centrum.

- Vi vill erbjuda Karlstadbor såväl som våra hotellgäster en kaffeupplevelse utöver det vanliga. Vi gör detta i samarbete med Löfbergs, ett lokalt varumärke vi är stolta över och med unika produkter inom sin bransch. Vi har ett perfekt läge här på stan med många förbipasserande, och vi ser potential i att öppna upp en ny kaffebar, berättar Fredrik Leek, hotelldirektör på Clarion Hotel Plaza.

Hotellet har många internationella gäster såväl som svenska besökare vilket ger en möjlighet att ytterligare stärka Karlstad som destination genom att tydligt erbjuda våra besökare lokala varumärken. Löfbergs från Karlstad i Värmland är idagen av världens största importörer av ekologiskt och Fairtrade-märkt kaffe.

- Vi kommer enbart att servera Löfbergs Fairtrade-märkta kaffe men självklart erbjuder vi även en mindre meny av bakverk, smörgåsar och maträtter. Men kaffet är det viktiga hos oss, understryker Fredrik. Varje dag erbjuds två utvalda rostningar som serveras i en sk. ”presskanna” där kaffet vilar en stund innan det pressas ned och avnjuts.

Delar av personalen i Kitchen & Table har nu fått en skräddarsydd kaffeutbildning av Löfbergs specialister för att förhöja service och kunskap kring kaffe till sina gäster. De kommer kunna berättar om de olika rostningar som serveras, smaker och hur ett specifikt kaffe passar till olika maträtter eller tillbehör.

- Hållbarhetsfrågor är högst aktuella i dag och vi precis som många andra företag arbetar mot tydliga mål för att minska vår påverkan på klimat och miljö. Nordic Choice Hotels och Löfbergs har mycket gemensamt i sin strävan och sitt engagemang för hållbarhet och rättvisefrågor vilket varit ytterligare en stark anledning till att fördjupa vårt samarbete, avslutar Fredrik Leek.Se alla inom temat här

Senaste i Mat och Dryck


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.