Den italienska touchen på Villa Aske Konferenser förstärks - | Konferensvärlden
Mat och Dryck > Den italienska touchen på Villa Aske Konferenser förstärks

Den italienska touchen på Villa Aske Konferenser förstärks

Mat & dryck Mellan Stockholm och Sigtuna ligger Villa Aske, en konferensanläggning där atmosfären präglas av värme och kärlek till Italien. Köket verkar under devisen ”Italiensk kärlek till svenska råvaror” som nu, under ledning av nyblivna köksmästare Alexander Carnolf, kommer utvecklas och förstärkas ytterligare. Vid sin sida har Alexander souschef Matias Åslund Alcala, även han ett nyförvärv till köket på Villa Aske.

11 mars 2015, uppdaterad: 2 juni 2015

Foto: Martin Kelam

- Italien är vår största inspirationskälla här på Villa Aske, vilket tydligt kommer att avspegla sig i den mat vi serverar, säger Alexander. Vi kommer att skapa enkla rätter och menyn kommer följa säsongerna med mycket grönsaker, ost och charkuterier. Och precis som i Italien står de rena, höga och genuina smakerna i fokus, fortsätter Alexander.

Alexander vurmar lite extra för det vegetariska köket. Inte bara för att han älskar grönsaker utan också från ett engagemang för vår miljö. Därav kommer Villa Aske ett par dagar i veckan servera vegetariska luncher.

Alexander Carnolf är 32 år gammal och uppvuxen utanför Göteborg i krögarfamilj. Han har jobbat i Göteborg 7 år på ett antal italienska krogar bl.a. Bliss Resto. Han har en mångsidig bakgrund och har jobbat som bagare, kock, och kallskänka, men brinner mest för det varma köket. Alexander har även jobbat på Ulfsunda slott och kommer närmast från Hotel Birger Jarl. 

Matias Åslund Alcala är 31 år gammal och är uppvuxen i Stockholm. Han har bl.a. jobbat på Villa Söderås Bistro Berns, Griffins och Steakhouse. Han kommer närmast från Ulfsunda Slott. 

Taggar/Etiketter
Mat & dryck  Mälardalen  Restaurang  


Se alla inom temat här

Senaste i Mat och Dryck


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.