Hagabadet öppnar ny krog i Sannegården - | Konferensvärlden
Foto: Helene Johansson
Pelle Johansson, Palle Messman och Christer Melkersson
Mat och Dryck > Hagabadet öppnar ny krog i Sannegården

Hagabadet öppnar ny krog i Sannegården

Nyöppnat I februari öppnade Hagabadet sin nya yogastudio och den 24 april 2015 blir satsningen fullständig när den nya krogen Pure Bistro & Wine öppnar.

21 april 2015, uppdaterad: 29 maj 2015

Ett stenkast från vattnet i Sannegården ligger nu en intim oas för både nytta och njutning - yoga, spa, bad, behandling och riktigt god mat i förening.

– Vi märker av att det varit en mörk fläck på restaurangkartan över Älvstranden i allmänhet och Sannegården i synnerhet. Intresset har varit enormt och gästerna vill komma och äta före vi ens har fått våra stolar, skrattar Hagabadets vd Pelle Johansson.

– Vi tror att människor på Älvstranden, Torslanda och övriga Hisingen vill äta genuin mat från västkusten och vi har valt ut våra gårdar med omsorg. Skaldjur, lamm, fisk och kött är allt närproducerat och/eller ekologiskt och vi toppar allt detta med Rawfood och vegetariskt, säger Palle Messman, platschef som tillsammans med Köksmästare Christer Melkersson, Hagabadets Restauranger, ansvarar för Hagabadets satsning i Sannegården. Vi har precis fått vårt serveringstillstånd klart och vi kommer att ha generösa öppettider, tilläger Palle.

Palle Messman är precis nyrekryterad från Sankt Jörgen SPA Resort och dessförinnan var Palle Food & Beverage Manager på Varbergs Kurort. Palle har en gedigen erfarenhet av spamat och har nu fått chansen att öppna en helt ny krog från grunden. Palle har tidigare öppnat krogar men de senaste 10 åren varit inom spabranschen och där vunnit fina priser för upplevelsen kring maten, nu senast med Sankt Jörgen SPA Resort.

Sannegården och hela Älvstranden är det nya GBG City men avsaknaden av Citynära saker att göra är uppenbar. Med enbart bostäder blir det lätt en spökstad på kvällarna. Med restauranger, uteserveringar, yogastudios och spa ökar möjligheterna för Hisingsborna att få ett bra utbud.

Hagabadets satsning på en spa- och yogastudio i Sannegården är ännu i sin linda. Närmare 200 personer har redan blivit medlemmar i denna helt nya satsning på Yoga i Göteborg. Hagabadets PureYoga-koncept lanseras i Sannegården som en direkt följd av New Yorks vibrerande yogatrend där yogaintresset exploderat. Detta intresse känner även Hagabadet av och nu får även Älvstranden känna av New Yorks pulserande yoga.

Taggar/Etiketter
Göteborg  Krögare  Mat & dryck  Restaurang  Spa  


Se alla inom temat här

Senaste i Mat och Dryck


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.