Högberga Gård utvecklar sin matfilosofi med nytt köksteam - | Konferensvärlden
Johanna - Konditor, Tommy - Gastronomisk ledare, Patrik - Köksmästare
Mat och Dryck > Högberga Gård utvecklar sin matfilosofi med nytt köksteam

Högberga Gård utvecklar sin matfilosofi med nytt köksteam

På nya platser Högberga Gård på Lidingö fokuserar på extravaganta mat- och dryckesupplevelser och utvecklar nu sin matfilosofi genom förstärkning i köket med ett nytt köksteam - ny kökschef, gastronomiskledare och konditor.

15 februari 2016,

Patrik Jonsson, ny kökschef på Högebrga Gård, är en erfaren matkratör med passion för modern svensk mat med raka, ärliga och kraftfulla smaker. Han kommer senast från Svartinge Golf Club. Tidigare arbetade han bland annat på Huvudstad Gård Mat & Möten.

- Jag ser en fantastisk utmaning i att få köket och servicen på Högberga Gård att lyfta ytterligare från en redan hög nivå. Ett av mina främsta mål är att få alla medarbetare att känna sig delaktig, hitta en gemensam riktning och förstås, att ge våra gäster en riktig wow-upplevelse, säger Patrik Jonsson. Det känns mycket bra att vara på en plats som Högberga Gård där det satsas extra på både mat och dryck, med eget vin, otroligt kompetent personal och en filosofi som har fokus på kravmärkta, ekologiska och närproducerade produkter. 

På Patrik Jonssons CV finns även två semifinalplatser i Årets Kock, en erfarenhet han delar med sin föregångare Tommy Eriksson som i samband med nyrekryteringen byter roll från kökschef till gastronomisk ledare. Restaurangteamet på Högberga Gård förstärks även av en konditor, Johanna Rampitsch som tidigare arbetat på femstjärniga kändishotellet Imperial i Wien.

- Den nya organisationen blir ännu ett sätt att stärka helhetsupplevelsen för våra gäster samtidigt som jag personligen får tid att fördjupa mig ytterligare i gastronomins magiska värld. Jag kommer även att fortsätta tävla i matlagning vilket har blivit en passion för mig som inspirerar och driver mig att utvecklas i min profession, säger Tommy Eriksson som är delägare i Högberga Gård och ny gastronomisk ledare.Se alla inom temat här

Senaste i Mat och Dryck


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.