Niclas Ryhnell - ny kökschef på Sundbyholms Slott - | Konferensvärlden
Niclas Ryhnell, ny kökschef på Sundbyholms slott.
Mat och Dryck > Niclas Ryhnell - ny kökschef på Sundbyholms Slott

Niclas Ryhnell - ny kökschef på Sundbyholms Slott

På nya platser Sundbyholms Slott har fått Niclas Ryhnell som kökschef. Niclas längtade ut på landet och när ett erbjudande från samma slott som visas i TV-serien Bonde Söker Fru dök upp, tackade han genast ja.

26 maj 2017,

Niclas har en lång karriär bakom sig. Startskottet i hans kock-karriär var KB (Konstnärsbaren) i Stockholm. Han har även arbetat på Edsbacka krog, drivit eget genom Norrlands Bar & Grill och var under flera år kökschef på Operakällaren. Han är flerfaldig finalist i tävlingen "Årets Kock", där han lyckades ta sig till final hela fem år i rad.

- Förutom att Niclas är en otroligt duktig och erfaren kökschef, så gillar jag verkligen Niclas personligen. Han har ett stort hjärta och vi får höra många glada skratt i slottsköket, säger Christin Widerberg, vice VD på Sundbyholms slott.

Om Sunbyholms slott

Sundbyholms Slott är en lättillgänglig resort i vacker slotts- och herrgårdsmiljö med konferenshotell och konferensanläggning i hjärtat av Mälardalen, en dryg timmes bilfärd från Stockholm city och en mil norr om Eskilstuna. I de fantastiska omgivningarna återfinns Mälarens längsta naturliga sandstrand, Europas nordligaste bokskog och en prisbelönt marina. Måltider avnjutes i slottets vackra matsalar och frukosten serveras i slottsvalven. Hotellrum och hela 28 sviter finns i sidobyggnader, flertalet helt nyrenoverade med strålande sjöutsikt. Alla enkelrum har luftkonditionering. Läs mer om Sundbyholms slott och boka på Konferensguiden.seSe alla inom temat här

Senaste i Mat och Dryck


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.