Nytt matkoncept signerat Mischa Billing sätter smak på Sheraton Stockholm Hotels konferens - | Konferensvärlden
Foto: Peter Jönsson
Mischa Billing och Sheratons kökschef Fréderic Bertuit.
Mat och Dryck > Nytt matkoncept signerat Mischa Billing sätter smak på Sheraton Stockholm Hotels konferens

Nytt matkoncept signerat Mischa Billing sätter smak på Sheraton Stockholm Hotels konferens

Mat & dryck Nu gör Sheraton Stockholm Hotel en helt ny satsning när det gäller matupplevelsen på sina konferenser i samarbete med Mischa Billing, känd sommelière och smakexpert. Konceptet är en del av Sheraton Paired – där mat och dryck kombineras till innovativa smakupplevelser. Menyerna kommer omfatta ett brett utbud av trerättersmenyer och bufféer anpassade till konferens- och mötesgäster. Fokus blir det internationella köket med en twist och noggrant matchande drycker.

16 februari 2018,

Med sin gedigna kunskap om kombinationen mat och dryck har Mischa Billing tillsammans med Sheratons executive chef Fréderic Bertuit komponerat totalt sex trerättersmenyer och fem bufféer inklusive drycker särskilt framtagna för hotellets konferens- och mötesgäster.

- Vi har märkt en ökad efterfrågan bland våra gäster och kunder när det gäller genomtänkta matkoncept på konferenser, möten och evenemang. Maten är idag ett viktigt inslag för ett lyckat event, precis som många andra komponenter. Med de nya konferensmenyerna kommer våra mötesgäster att få en unik och inspirerande matupplevelse, säger Lars van der Most, General Manager på Sheraton Stockholm Hotel.

Sheraton Paired – en innovativ smakupplevelse

Sheraton Paired matchar maträtter med premiumdrycker i innovativa kombinationer, vilket ger gästerna möjlighet att utöka och uppleva smaker på ett nytt sätt, samtidigt som de lär känna det lokala köket. För att knyta an till Sheratons internationella företagskultur kommer de nya pairing-menyerna på Sheratons konferensavdelning att ha influenser från USA, Indien, Asien, Sverige och Medelhavet. De går att få både dagtid och kvällstid, allt för att passa olika typer av möten.

- Det viktiga med en bra pairing är just hur mat och dryck samspelar och därigenom skapar oväntade smakupplevelser. När vi har skapat menyerna har vi utgått från rena men karaktäristiska smaker från olika länders matkulturer och lyft fram dem genom noga utvalda drycker, både vin, öl och alkoholfria alternativ säger Mischa Billing.

Mischa Billing är känd sommelier och lektor i måltidskunskap vid Restaurang- och hotellhögskolan på Campus Grythyttan, Örebro Universitet. Sheratons nya konferensmenyer är första steget i ett längre samarbete med Mischa Billing i skapandet av nya Sheraton Paired-menyer på hotellet under 2018.

Från och med den 15 februari 2018 kan de nya Mischa Billing-menyerna bokas via Sheratons konferensavdelning.

Läs mer om Sheraton Stockholm Hotel på Konferensguiden.se och boka er nästa konferens här. Vi erbjuder kostnadsfri bokningshjälp!Se alla inom temat här

Senaste i Mat och Dryck


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.