Oaxen Krog & Slip gästspelar på välkänd restaurang i London - | Konferensvärlden
Oaxen Krog & Slip
Emil Grönlund, Johan Tengsved och Mikael Wretman, Oaxen Krog & Slip
Oaxen Slip at Carousel London
Knuckle of veal
Mat och Dryck > Oaxen Krog & Slip gästspelar på välkänd restaurang i London

Oaxen Krog & Slip gästspelar på välkänd restaurang i London

Mat & dryck Oaxen Krog & Slip från Djurgården i Stockholm gästspelar just nu på restaurang Carousel i London. Det är kockarna Johan Tengsved, Mikael Wretman och Emil Grönlund som står för maten med fokus på nordiskt, närodlat och säsong. 50 gäster per kväll får under två veckors tid möjlighet att prova deras mat.

5 februari 2016, uppdaterad: 5 februari 2016

Restaurang Carousels drivs av kusinerna Ollie, Will, Ed och Anna Templeton. De beskriver sig själva som besatta av mat och dryck. Deras koncept går ut på att varje månad bjuda in och arbeta med kockar från sina favoritrestauranger från hela världen.

– Vi öppnar vårt kök för alla som delar vår idé om vad som ska utmärka restaurangbesöket: fantastisk matlagning, trevlig service och avslappnad miljö, säger Ollie Templeton från Carousel.

Nu och fram till den 13 februari har restaurangen besök av Oaxen Krog & Slip och Londonborna får chansen att upptäcka Oaxen Slips matkonst, som i mångt och mycket följer samma filosofi som Carousels egen men med fokus på nordiskt, närodlat och säsong. Det blir svensk bistromat, i form av goda och okomplicerade rätter som är tänkta att delas av alla runt bordet.

– Ett helt konfiterat kalvlägg blir till exempel en vacker mittpunkt att samlas runt, vilket öppnar för en informell stämning och underhållande samtal. Precis som Carousel tycker vi att atmosfären är en lika viktig del i restaurangupplevelsen som att smaklökarna är nöjda. Det här tänket tar vi med oss till London, säger Johan Tengsved på Oaxen Krog & Slip.

Oaxen Krog & Slip ligger på Djurgården i Stockholm. Verksamheten består av två restauranger – den tvåstjärniga restaurangen Oaxen Krog och den nordiska bistron Slipen – samt Klubbrummet för privata middagar, möten eller konferenser och hotellfartyget Prince van Orangiën.Se alla inom temat här

Senaste i Mat och Dryck


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.