Restaurang Hantverket öppnar på Sturegatan 15 - | Konferensvärlden
Restaurang Hantverket Orangeriet
Mat och Dryck > Restaurang Hantverket öppnar på Sturegatan 15

Restaurang Hantverket öppnar på Sturegatan 15

Mat & dryck Nu öppnar Restaurang Hantverket på Sturegatan 15 i Stockholm. Hantverket är en plats där mat, atmosfär och inredning präglas av passion och genuinitet. Hantverket är en livfull, elegant och anspråkslös mötesplats för affärsluncher såväl som för middagar och sena drinkar.

28 april 2016, uppdaterad: 28 april 2016

– Våra ledord har varit rustik elegans när vi arbetat fram konceptet. Vi har valt att jobba med rena och naturliga material som berättar om sitt ursprung. Vi har skapat en harmoni i färg och form med hjälp av materialens egna ytor, så att de tillsammans genom sin närvaro formar ett rum som skänker en atmosfär där du mår bra, utan att exakt veta varför, bara en skön känsla, säger Torbjörn Blomqvist, ägare av Restaurang Hantverket.

Inredning och koncept

Interiören består av gammalt som blandats med nytt. Konceptet är hållbart och tidlöst, klassiskt och modernt med detaljer som ska väcka uppmärksamhet. I baren ligger fokus på kvalitativa råvaror och iögonfallande presentationer. Egengjorda smaksättningar och produkter såsom Gingerbeer och Grenadine görs på plats.

– Baren andas en känsla av modernt 1920-tal med många små väl utvalda detaljer. Här ska man kunna sitta ner i en lugnare miljö och avnjuta en omsorgsfullt komponerad cocktail, säger Anette Åsell, Restaurangchef & Head Sommelier. 

Äkta mathantverk

Köksmästare är Fredrik Persson, tidigare tvåfaldig Årets Kock semifinalist med en lång erfarenhet från branschen. Namnet på restaurangen speglar kärleken till äkta mathantverk och i köket ligger fokus på spännande och innovativa matupplevelser samt presentationer.

– Jag är oerhört stolt och glad över att dörrarna idag slås upp till denna fantastiska krog. Med Fredrik Perssons höga ambitioner med köket och Anette Åsells kunskap om dryck, är jag övertygad om att vi kommer att leverera både en mat- och barupplevelse som är värd att ta en omväg genom stan för, fortsätter Torbjörn Blomqvist.

Restaurangen tar emot bokningar from fredagen den 29 april.Se alla inom temat här

Senaste i Mat och Dryck


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.