Rosersbergs Slottshotell lanser sin andra öl - Rosersbergs Summer Lager - | Konferensvärlden
Mat och Dryck > Rosersbergs Slottshotell lanser sin andra öl - Rosersbergs Summer Lager

Rosersbergs Slottshotell lanser sin andra öl - Rosersbergs Summer Lager

Mat & dryck Den nya ölen är ett samarbete med gastronomen och kulturhistorikern Edward Blom. Rosersbergs Summer Lager är ett riktigt hantverk, bryggd i slottets källarvalv av bryggmästare Michael Winberg Gustavsson och har en frisk, somrig citruston.

16 juni 2015,

På Rosersbergs Slottshotell har man börjat brygga eget öl. Den första ölen - Rosersberg Winter Ale - kom lagom till förra årets julbord och nu är det dags för lansering av den andra ölen – Rosersbergs Summer Lager. Rosersbergs Slottshotells souschef och tillika bryggmästare Michael Winberg Gustavsson, är den som med kärlek experimenterar fram slottsölen. Michael har ett gediget intresse för ölbryggeri och får nu visa sina talanger på Rosersbergs Slottshotell. Produktionen av ölen är ett hantverk och ölen bryggs i slottets källarvalv.

- Vi ville göra en öl som passade sommaren och vi har provat många olika kombinationer av ingredienser för att hitta de rätta smakerna åt Rosersbergs Summer Lager. Jag är väldigt nöjd med resultatet och har redan börjat fundera på nästa öls karaktär, säger Michael Winberg Gustavsson, bryggmästare Rosersbergs Slottshotell.

Inför lanseringen har Rosersbergs Slottshotell valt att samarbeta med Edward Blom. Han berättar att samarbetet har varit fantastiskt roligt samt att ölen är väldigt god. Att den bryggs på Rosersbergs Slott, som har en så intressant historia, gör produkten än mer intressant att arbeta med.

Edward Blom syns allt oftare i media och har haft flera egna tv- och radioserier – som ”Mellan skål och vägg med Edward Blom” och ”Edward Bloms gästabud” i TV8 samt ”Meny” i P1. Han har dessutom medverkat som gäst och expert inom mat-, dryckes- och kulturhistoria i åtskilliga tv-program. Edward har även släppt en egen kokbok ”Allting gott och alldeles för mycket” (Förlag: Nordstedts).

- Vi är mycket stolta över Rosersbergs Summer Lager och ser fram emot samarbetet med Edward Blom. Edward är en sann gourmet som uppskattar livets goda, säger hotelldirektör Joakim Landén.Se alla inom temat här

Senaste i Mat och Dryck


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.