Stureplansgruppen ingår nytt ramavtal med Bookatable - | Konferensvärlden
Nosh & Chow
Mat och Dryck > Stureplansgruppen ingår nytt ramavtal med Bookatable

Stureplansgruppen ingår nytt ramavtal med Bookatable

Mat & dryck Stureplansgruppen har valt att ingå ett nytt ramavtal med Bookatable som sträcker sig från februari 2015 och ett år framåt. Avtalet innebär att Stureplansgruppens restauranger uppdateras till ett nyare onlinebokningssystem, i syfte att öka tillgängligheten online för gästerna.

9 juni 2015, uppdaterad: 15 juni 2015

Bookatable, Europas största sajt för restaurangbokningar, förnyar sitt ramavtal med Stureplansgruppen. Det nya avtalet omfattar totalt 15 restauranger, från Nosh & Chow och Griffins' Steakhouse Extraordinaire till Wagamama, Niklas och Kåken samt systerrestaurangerna Berns Asiatiska och Berns Bistro m.fl. Samarbetet syftar till att öka flexibiliteten för restaurangerna och hantera bokningar och bordsplaceringar online för att säkerställa optimala sittningar.

– Vi har märkt att våra gäster alltmer vill boka bord online eller direkt i mobilen. Med Bookatables nya bokningssystem finns funktionerna vi behöver för att kunna släppa mer tillgänglighet online så att våra gäster kan boka bord när, var och hur de själva vill. Tillsammans med Bookatables räckvidd ser vi att det finns stora möjligheter till ett samarbete som passar alla våra restauranger, säger John Hällsson, vd för Stureplansgruppen Restauranger.

Det nya onlinebokningssystemet innebär att restaurangerna nu kan erbjuda fler bord för bokning via webben – vilket ökar tillgängligheten för gästerna samtidigt som det ökar effektiviteten för respektive restaurang.

– Med vårt bokningssystem ser vi till att det ringer mindre i Stureplansgruppens telefoner samtidigt som andelen bokade bord ökar. Att de nu förlänger sitt avtal med oss och uppdaterar till vårt nyaste onlinebokningssystem innebär att vi kan fortsätta hjälpa matglada gäster att smidigt boka bord hos några av Stockholms främsta restauranger – både online och via mobila enheter. Samarbetet med Stureplansgruppen ger oss därmed möjlighet att fortsatt stärka vår ledande position på den nordiska onlinemarknaden, säger Jonas Carlén, Commercial Director för Norden på Bookatable.

Taggar/Etiketter
Mat & dryck  Restaurang  Samarbeten  


Se alla inom temat här

Senaste i Mat och Dryck


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.