Compro Möten & Event och BokningsBolaget lanserar Semesterjouren.se för att stötta besöksnäringen i rådande kris - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Compro Möten & Event och BokningsBolaget lanserar Semesterjouren.se för att stötta besöksnäringen i rådande kris

Compro Möten & Event och BokningsBolaget lanserar Semesterjouren.se för att stötta besöksnäringen i rådande kris

Hotell Hotell och konferensbranschen är en av de branscher som har drabbats hårdast av den rådande krisen i och med Coronapandemin. Compro Möten & Event och BokningsBolaget lanserar nu den nya söktjänsten Semesterjouren.se för att stötta partneranläggningar och besöksnäringen. Den nya söktjänsten ska hjälpa privatpersoner att hitta sitt drömresmål med passande semesterpaket i Sverige. Man vill lyfta fram Sverige som resmål och uppmana människor att ”hemestra”, det vill säga semestra på hemmaplan i år och på det viset hjälpa branschen.

29 april 2020, uppdaterad: 29 april 2020

Många hotell och konferensanläggningar som annars framförallt tar emot företag har nu möjlighet att tillfälligt växla om och möta en privat publik och har nu tagit fram fina semesterpaket anpassade för familjer, par, kompisgäng, m.m. På den nya sajten Semesterjouren.se erbjuder företaget Compro Möten & Event tillsammans med sitt dotterbolag BokningsBolaget sina partners kostnadsfri marknadsföring inför sommaren och vill uppmana människor att ta en titt på allt som Sveriges fantastiska anläggningar och platser har att erbjuda.

Semesterjouren.se kan man botanisera bland generösa semesterpaket på fantastiska platser att tillbringa semestern på. Vårt avlånga land rymmer spännande resmål, sköna badplatser längs milslånga stränder, vandringsleder genom vidsträckta skogar, berg och dalar. Sverige är rikt på upplevelser med fantastisk natur och historiska sevärdheter. För boende kan man välja och vraka bland anrika slott och herrgårdar, spännande cityhotell och familjära anläggningar med naturen inpå knuten.

Målet med Semesterjouren.se är att den ska bli heltäckande med geografisk spridning över hela landet - för att kunna erbjuda de bästa alternativen inför sommarsemestern. Sajten fylls på löpande med semesterpaket och erbjudanden.

För mer information kontakta

Katarina Niss, marknadschef och partner
katarina.niss@compro.se, 070 540 12 98Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.