Elite Hotels och TUI lanserar koncepthotell över hela Sverige - | Konferensvärlden
TUI Elite Hotels
Elite Hotels
David-Halldén, VD Elite-Hotels.
David-Halldén, VD Elite-Hotels.
Mötesnytt > Elite Hotels och TUI lanserar koncepthotell över hela Sverige

Elite Hotels och TUI lanserar koncepthotell över hela Sverige

Hotell Nu kan semesterlängtande svenskar uppleva hotellkonceptet Blue Star på hemmaplan. Idag lanseras ett helt nytt samarbete över hela landet mellan TUI och den svenska hotellkedjan Elite Hotels. Från och med nu kan resenärer gå in och boka TUIs mest populära hotellkoncept Blue Star, med fokus på vällagade middagar med lokala rätter, upplevelser och hälsa. Bamse, som är en uppskattad del av Blue Star-konceptet, kommer självklart att gästa sommarens Blue Star Elite-hotell.

3 juni 2020, uppdaterad: 19 januari 2023

Sommaren närmar sig och svenskarna rekommenderas att semestra på hemmaplan. För att erbjuda uppskattade semesteralternativ på hemmaplan har TUI därför ingått ett samarbete med Elite Hotels, som utsågs till Nordens främsta hotellkedja 2019. Det är första gången TUI öppnar upp ett av sina hotellkoncept i Sverige, Blue Star brukar förknippas annars med Medelhavet så här års.

TUI lanserade så kallad Staycation redan i fjol, men har nu utökat programmet med 26 Elite-hotell för paketerade semesterboenden över hela landet. Ett paket erbjuder flernattsvistelser med läcker middag och smidig avreselunch.

-Vår ambition är att erbjuda semesterupplevelser oavsett vem man är eller vart man ska åka. Just nu tittar många familjer på att semestra i Sverige och många har bott på våra koncepthotell i exempelvis Grekland och Spanien. Nu vill vi skapa samma känsla på hemmaplan – oavsett var i Sverige man bor. Det nya upplägget med Elite Hotels är ett första steg i vad vi ser som ett långsiktigt samarbete, säger Tommy Serban, kommersiell direktör på TUI.

De nio städer där Elite-hotellen nu erbjuder Blue Star-konceptet erbjuds är Helsingborg, Göteborg, Jönköping, Örebro, Stockholm, Gävle, Sundsvall, Örnsköldsvik och Luleå. TUI kommer att erbjuda semesterlösningar även på övriga Elite-hotell i landet, men då inte under Blue Star-flagg.

-Vi är väldigt glada att starta upp detta unika samarbete med TUI, världens största reseaktör. När många väljer att semestra i Sverige så känns det fantastiskt att tillsammans med TUI erbjuda uppskattade semesterupplevelser på hemmaplan. Vi är också stolta över förtroendet att vara först ut med att introducera TUI:s paradkoncept Blue Star i Norden, säger David Halldén, vd på Elite Hotels.

Blue Star-paketet innehåller bl a:

• Två nätters boende på Elite Hotels premiumhotell. 

• Vällagad trerätters middag med fokus på närproducerade, högkvalitativa och miljövänliga ingredienser. 

• Bamse som kommer och hälsar på barnen två gånger om dagen. • Hållbarhetscertifierade hotell. 

• Lokala aktiviteter så som Blue Star Walk och löprundor. • Smidig lunch på avresedagen när man är på språng.

Om Blue Star
Blue Star innebär noggrant utvalda premiumhotell med gästen och upplevelsen i fokus. Passar både stora och små sällskap. Här får du möjlighet att njuta av såväl fina faciliteter som lokal, närproducerad mat med gott om vegetariska alternativ. På alla Blue Star erbjuds Blue Star Walk där man upptäcker lokala pärlor och Elite Runkeeper Routes för att hålla flåset igång. Blue Star värnar om vår jord och våra hotell har gedigna hållbarhetsprogram och gör faktiska insatser för att värna om lokalsamhället och naturen. Ett medvetet val helt enkelt.

Om Elite Hotels of Sweden 
Elite Hotels of Sweden är en av Sveriges största privatägda hotellverksamheter. Elite Hotels har 39 hotell på 25 orter i Sverige och ytterligare hotell byggs i Södertälje och Skellefteå med öppning 2021. I koncernen ingår Sveriges ledande Gastropubkedja, The Bishops Arms, med 41 gastropubar i hela Sverige. Grundare och ägare är Bicky Chakraborty. Elite Hotels blev utnämnda till Norden bästa hotellkedja 2019.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.