KRAV-märkt frukostbuffé på Runö Möten & Events - | Konferensvärlden
Mötesnytt > KRAV-märkt frukostbuffé på Runö Möten & Events

KRAV-märkt frukostbuffé på Runö Möten & Events

Hållbarhet & Miljö Runö Möten & Events vill erbjuda sin gäster samma näringsriktiga och hållbara kost som de väljer hemma. Anläggningen har länge använt närproducerade, KRAV-märkta och ekologiska råvaror i så stor utsträckning som man haft möjlighet till. Men nu har Runö Möten & Events tagit steget och KRAV-certifierat sin frukost.

30 oktober 2017, uppdaterad: 30 oktober 2017

Runö Möten & Events frukostbuffé är nu KRAV-certifierad. Det betyder att ett stort antal råvaror på frukostbuffén är märkta med KRAV. Det betyder också att anläggningen gör allt de kan för att minska matsvinnet och locka sina gäster till att välja de rätter som gör minst åverkan på vår miljö.

– Har du inte provat våra vegetariska rätter ännu? Då tycker jag att du ska göra det på ditt nästa besök, säger Mikael Forssell, kökschef. Den får vi alltid så mycket beröm för.

Visste du att när du väljer KRAV-märkta varor så slår du ett slag för hela ekosystemet. Det handlar inte bara om att du som person får i dig hälsosammare mat. Du bidrar även till att man behandlar djur med värdighet, slipper bekämpningsmedel som bidrar till utrotningen av många djurarter och mycket mer. Detta ligger förstås Runö Möten & Events varmt om hjärtat och går helt i linje med anläggningens övriga miljömål och Svanen-certifiering.

Läs mer och boka din nästa konferens på Runö Möten & Events på Konferensguiden.se. Här erbjuds du kostnadsfri bokningshjälp.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.