Villa Lovik expanderar ytterligare – nu lanseras Beach & Pool Club by Villa Lovik och restaurangkonceptet La Piazza - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Villa Lovik expanderar ytterligare – nu lanseras Beach & Pool Club by Villa Lovik och restaurangkonceptet La Piazza

Villa Lovik expanderar ytterligare – nu lanseras Beach & Pool Club by Villa Lovik och restaurangkonceptet La Piazza

Mat & dryck Hösten 2019 öppnade en helt ny relaxavdelning i Villa Lovik på Lidingö – Spa by Villa Lovik som ett första steg i att öppna upp för privatgäster. Efter en fantastisk start och stark ökning av privat- och weekendgäster väljer man nu att utveckla Villa Lovik ytterligare. Visionen är att attrahera ännu fler weekendgäster med siktet inställt på avkoppling och intresse för gastronomiska upplevelser med en touch av Italien. I sommar lanseras restaurangkonceptet, La Piazza by Villa Lovik och Beach & Pool Club by Villa Lovik.

11 maj 2020,

På Villa Lovik har man möjlighet att varva ner och njuta av livets goda i form av mat och dryck. Destinationen ligger bara ett stenkast från Stockholms city men ändå är det en lugn och lantlig oas för weekends, kreativa möten, bröllop och fester med havet utanför fönstret. Villa Lovik har, utöver den nya relaxavdelningen SPA by Villa Lovik, även helt nyrenoverade möteslokaler och hotellrum. Här finns också Brödfabriken, ett eget bageri som erbjuder aktiviteter både för företagsgrupper och weekendgäster.

I Spa by Villa Lovik möts man av utsikten över den glittrande Gåshagafjärden som kan ses från den underbara bastun och från infinitypoolen som håller 38 grader året om eller varför inte från en skön vilstol framför brasan. Villa Lovik har även behandlingsrum där man erbjuder en stor bredd av behandlingar.

-Då vi ser en överväldigande stor ökning av antal gäster så vill vi satsa ännu mer och öppnar i sommar Beach & Pool Club by Villa Lovik och även restaurangkonceptet La Piazza. Vi vill skapa en komplett weekend-destination med innehåll som fokuserar på välbefinnande samt mat och dryck med en touch av Italiens finaste smaker. La Piazza by Villa Lovik kommer att fungera som en sommarrestaurang och öppnar i slutet av maj, säger Torbjörn Blomqvist ägare Stockholm Meeting Selection.

Just nu pågår arbetet med det nya konceptet för fullt. La Piazza kommer att vara belägen på Villa Loviks kringbyggda innergård. Här kommer gästen att kunna njuta av mat och dryck i miljö där inspirationen har hämtats från italienska torg. Under lyktor i träden och vid smakfulla och rustika marmorbord kommer La Piazza by Villa Lovik servera Italienska och svenska råvaror i form av flatbread pizzeata, ost & chark, oliver i mängder och underbara italienska efterrätter.

-Vi är så laddade inför sommaren och utvecklingen av vårt matkoncept. Just nu sitter vi och planerar menyer och inköp och jag kan lova att vi verkligen kommer att leverera det bästa av Italien på vår underbara innergård. Våra gäster kommer att kunna njuta av spännande Proseccoprovningar, jag vågar nästan säga att vi kommer att vara en av de bästa på Prosecco, i alla fall i Stockholmsområdet. Vi kommer att utveckla våra berömda flatbread pizzeta ytterligare med spännande toppings efter säsong. Gästen kommer också kunna frossa i italiensk chark och ost. Alla råvaror är noga utvalda och håller hög kvalité. Vi fortsätter givetvis också att baka vårt eget bröd. Vi har även visionen att kunna erbjuda Sveriges bredaste utbud av oliver, säger Andreas Zetterdahl, Food & Beverage Manager på Villa Lovik.

I anslutning till poolområdet kommer Beach & Pool Club by Villa Lovik att öppna upp juni. Här kommer gästen kunna spendera dagen på stora och lyxiga solbäddar med en vidunderlig utsikt över den glittrande fjärden. Även enklare solstolar kommer att finnas till låns för den som vill gå ner till strandkanten och njuta av ett dopp. Beach & Pool Club by Villa Lovik kommer att erbjuda enklare lunch och snacksmenyer anpassat för avslappnat häng. En variation av Italiensk öl och givetvis ishinkar med bubbliga drycker med tillbehör kommer att kunna beställas till solbäddarna.

-Vi har sneglat lite på internationella koncept som Nikki Beach och anpassat det efter en lite mer mogen målgrupp som gillar att slappna av i stilfull miljö och jag tror att vi verkligen kommer att lyckas att göra dessa nöjda, säger Torbjörn Blomqvist ägare Stockholm Meeting Selection.

Läs mer om Villa Lovik på systersajten Konferensguiden.seSe alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.