Vinbord istället för julbord – en resa i vinets värld - | Konferensvärlden
The Winery Hotel
The Winery Hotel
Mötesnytt > Vinbord istället för julbord – en resa i vinets värld

Vinbord istället för julbord – en resa i vinets värld

Mat & dryck Bjud kollegorna på ett vinbord istället för ett julbord i år! Kom till Winery Kitchen för en oförglömlig upplevelse av konsten att kombinera mat och vin. I år är de fem grundsmakerna den röda tråden.

19 september 2018,

Winery Kitchen är restaurangen på The Winery Hotel vars specialitet är mat- och vin i kombination. Här serveras ett vinbord istället för ett julbord under december månad. Måltiden beskrivs som en hyllning till smaker, dofter och känslor, som en upplevelse av konsten att kombinera mat och vin.

– På vinbordet serveras en kavalkad av väldesignade och smakrika rätter som skapats speciellt till det utvalda vin* de serveras till. Eftersom vi tillagar maten efter smakerna i vinet uppnås en fullkomlighet där mat lyfter vin och vin lyfter mat.

I år är vinbordetuppdelat i fem vinupplevelser i kombination med väl valda rätter - en upplevelse för alla sex sinnen med grundsmakerna som röd tråd. Syrlighet, sälta, beska, umami och sötma i både mat och vin leder gästen genom en njutningsfull måltidsupplevelse.
– Måltiden innefattar fem viner och femton rätter. Allteftersom middagen fortskrider byts smakerna ut och nya viner hälls i glasen.

Förra året var restaurangen Winery Kitchen nominerad till Årets Dryckesupplevelse i den välrenommerade restaurangguiden White Guide. Något som fått restaurangen att ta ytterligare kliv framåt.

– Det är nu tredje året som Winery Kitchen serverar vinbord i december och gästresponsen har varit genomgående positiv. Det är en sinnlig resa i vinets värld som tar med gästen på ett smakäventyr att längta till.

Vinbordet serveras mellan den 3 och den 16 december och består av fem serveringar (med tre rätter vardera) och fem viner.

Ta med dig dina vänner och kollegor på ett nyskapande julbord i år. Perfekt att kombinera med vinterkonferensen! Boka på Konferensguiden.se - vi erbjuder kostnadsfri bokningshjälp!Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.