Wijkanders - en ny festvåning i Göteborg - | Konferensvärlden
Restaurang Wijkanders
Restaurang Wijkanders
Restaurang Wijkanders
Mötesnytt > Wijkanders - en ny festvåning i Göteborg

Wijkanders - en ny festvåning i Göteborg

Mat & dryck Den 16 maj öppnar Restaurang Wijkanders, endast ett stenkast från Götaplatsen i Göteborg. Wijkanders är ett café, lunch, bistro, vinbar & festvåningsverksamhet mitt i Chalmers Vasa-området. Restaurangen är namngiven efter August Wijkander som var Chalmers Tekniska Instituts förste rektor.

2 maj 2016,

Ambitionen är att få en mötesplats med kvalitativ mat & service, med möjlighet att enkelt skapa arrangemang och middagar för slutna sällskap. Wijkanders är ett efterlängtat tillskott när det gäller festvåning och bokning för slutna sällskap upp till 150 sittande gäster. Festvåningen erbjuder plats för bröllop, konferensmiddagar, mingel med möjlighet att i olika former skapa en inramning med musik och underhållning.

Dagtid serveras dagens lunch, i höst kommer man även ha öppet ett par kvällar i veckan som en Bistro & Vinbar. Det går även bra att arrangera frukostmöten på Wijkanders, eller bara sätta sig för en fika med kollegor och vänner.

- Vi jobbar med högkvalitativa råvaror, personliga möten och arrangemang med ett brett spektrum av vin, öl och dryck. Köket är inspirerat av främst det svenska klassiska köket med intryck från Frankrike och delar av Europa” säger Driftschef Tobias Bätz. Vår personal är vårt hjärta och bemötandet ska kännas familjärt, avslappnat och kunnigt, avslutar han.

Wijkanders drivs av Chalmers Konferens & Restauranger.

Läs mer om Chalmers konferensverksamhet på Chalmers Conference Center eller Lindholmen Meetings på Konferensguiden.se - här erbjuds ni dessutom kostnadsfri bokningshjälp!Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.