Årets Hållbara Krog 2015 är PM & Vänner - | Konferensvärlden
Nyheter > Årets Hållbara Krog 2015 är PM & Vänner

Årets Hållbara Krog 2015 är PM & Vänner

Prisbelönta I måndags hölls Restauranggalan 2015 på Cirkus i Stockholm. Under galan utsåg PM & Vänner i Växjö till Årets Hållbara Krog 2015.

3 november 2015,

Juryns motivering:

” En ambitiös banbrytare som direkt tog ut kursen mot en hållbar restaurang. Här möts det moderna och det traditionella när lokala råvaror anrättas med finess. I landskapet med små tegar och mörka skogar lyser ett klart kulinariskt ljus från årets hållbara krog. Årets vinnare är PM & Vänner, Växjö”.

Med anledning av ett större event i Växjö kunde tyvärr inte någon från företaget delta. Priset mottogs däför av den förra PM & Vänner anställda Björn Kjellberg som även vann pris för ”Årets Barkoncept” med Bottles.

– Hela teamet på PM & Vänner är väldigt tacksamma och ödmjuka. Vi har vunnit många priser genom åren tillsammans men det är aldrig något vi räknar med utan är alltid lika glada och tacksamma varje gång någon tycker att vårt arbete är värt ett pris, framförallt när kollegorna röstar. Det viktigaste för oss är att varje dag göra våra gäster lyckliga och nöjda, säger en påtagligt stolt Per Bengtsson, Creative Director på PM & Vänner.

PM & Vänner har tidigare år mottagit pris för ”Årets krog” samt ”Årets krögare” vid Restauranggalan. Årets gala är den åttonde i ordningen och arrangeras av Restauranger och Storkök i samarbete med Svenska kockars föreing, Gastronomi Sverige, Chaîne de Rotisseur, Sveriges Bartenders Gille, Sommelierföreningen, Sveriges Bästa Bord, Grythytteakademien samt RestaurangakademienSe alla inom temat här

Senaste i Nyheter


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.