Jonas Karlén blir Food & Beverage Manager på Hotel Tylösand
På nya platser Jonas Karlén har under 15 års tid arbetat som köksmästare på Hotel Tylösand, strax utanför Halmstad. Nu tar han över rollen som Food & Beverage Manager och ansvarig för Hotel Tylösands fyra restauranger.
30 mars 2016,
Jonas, 41 år, har lång erfarenhet från branschen och har bland annat arbetat för Bernard Loiseau på trestjärniga La Côte-d'Or i Frankrike. Det har även blivit ett antal säsonger som köksmästare på Högfjällshotellet i Sälen.
- Det ska bli mycket spännande att få utveckla Hotel Tylösands restaurangkoncept, säger Jonas som brinner för service. Vi strävar efter att ge gästen en helhetsupplevelse i världsklass och arbetar efter en ny serveringsmodell för att höja gästens upplevelse ytterligare, fortsätter Jonas.
Hotel Tylösand stoltserar med fyra restauranger som bjuder på olika smakupplevelser, allt från svenska klassiker till pizza och sushi. Leif’s Bar & Grill är det nyaste tillskottet som serverar kvalitetskött och lyxiga pizzor. Sommartid öppnas dörrarna till terrasserna på populära Solgården.
Hotel Tylösand har 32 konferenslokaler, kongresshall, en stor spaavdelning med flera pooler och ett fullt utrustat gym och 53 träningspass/vecka.
Se alla inom temat här