Josephine Sondlo blir barchef på nya Eatery Social på Clarion Hotel Stockholm - | Konferensvärlden
Nyheter > Josephine Sondlo blir barchef på nya Eatery Social på Clarion Hotel Stockholm

Josephine Sondlo blir barchef på nya Eatery Social på Clarion Hotel Stockholm

På nya platser Barproffset Josephine Sondlo rekryteras till nya Eatery Social på Clarion Hotel Stockholm. Josephine blir barchef för de två barer som är en del i nysatsningen på Clarion Hotel Stockholm.

7 april 2016, uppdaterad: 7 april 2016

Josephine är 29-åringen som började som barnisse på Berns och har senare jobbat på bland annat Reisen Bar, Riche, Kåken, Svartengrens och Nytorget 6. Tidigt hittade hon kärleken till tequila och mezcal och nyfikenheten kring dessa drycker blev ett sätt för Josephine att urskilja sig bland andra bartenders. Tillsammans med Madelene Rapp skrev hon boken ”Tequila & mezcal : mexikanskt brännvin” som gavs ut 2015.

- Det känns ”skitfett” att sätta Eatery Social på kartan. Jag älskar Södermalm men känner att Skanstull länge har varit bortglömt. Att dessutom få göra det med tequila och mezcal gör det extra spännande. Jag vill skapa annorlunda upplevelser och göra Eatery Social till något utöver det vanliga, säger Josephine Sondlo, Barchef på Eatery Social på Clarion Hotel Stockholm

- Den lekfullhet, professionalism och anknytning till både Södermalm och Mexico som Josephine har gör henne till den ultimata barchefen för Eatery Social. Vi är extremt glada och nöjda med denna rekrytering. Josephine är inte bara en extremt duktig bartender och kreatör – hon besitter också en stor social kompetens och värdesätter mötet med varje gäst. Nu påbörjar Josephine arbetet med att sätta samman det barteam som ska bjuda på hög och avslappnad servicenivå och goda drinkar. Vi vill skapa en ny mötesplats i Skanstull, säger Ida-Maja Tejle, Operations Manager på Clarion Hotel Stockholm.

Josephine började arbeta den 1 april. Restaurangen öppnar i juni och ingår i By Marcus Samuelsson som består av 20 restauranger med krogarna Norda Bar och Grill, American Table, Kitchen & Table och Eatery Social.

Clarion Hotel Stockholm är ett internationellt fullservicehotell - men med en twist. Ett hotell med starka personligheter - ett hotell som vågar vara annorlunda. Clarion Hotel Stockholm kännetecknas av intressanta miljöer, konst, musik och design.

Få hjälp att boka ditt möte, event eller kickoff på Clarion Hotel Stockholm kostnadsfritt på Konferensguiden.seSe alla inom temat här

Senaste i Nyheter


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.