LISALISA – nytt företag till Nääs Fabriker - | Konferensvärlden
Nääs Fabriker
Nyheter > LISALISA – nytt företag till Nääs Fabriker

LISALISA – nytt företag till Nääs Fabriker

Nyöppnat STUDIO LISALISA – DESIGNVERKSTAD & BUTIK flyttar till Nääs Fabriker utanför Göteborg. LISALISA skapar produkter inom inredning och livsstil som får naturen att komma nära dig. De värdesätter genuina material och lokal produktion för att uppnå den höga kvalitet som behövs för att skapa hållbara produkter. Mönstren är ofta grafiska och plockar upp små ögonblick från den skandinaviska naturen.

4 april 2016,

LISALISA drivs av Lisa Göthberg som är grafisk formgivare. Med inspiration från naturen och visionen om ett hållbart samhälle, designar hon inredning och textil för det egna varumärket med produktion i Sverige. Hon utför också uppdrag inom grafisk design för kommunikation och produktutveckling.

Lisa Göthberg om sitt val att flytta till Nääs Fabriker: "För mig är Nääs Fabriker en spännande kombination av natur och energi. Att få befinna sig i samma lokaler som dåtidens textilindustri gör att tanken på hållbar närproduktion blir än mer påtaglig. Och att hitta ett ställe där naturen är så nära samtidigt som det är mycket människor och liv och rörelse gör det till en perfekt plats för mig!"

Butiken kommer att ha öppet för försäljning torsdag-fredag 12-17.

Fakta Nääs Fabriker

Nääs Fabriker är en historisk bruksmiljö som rymmer hotellverksamhet, butiker och kontorslokaler i natursköna omgivningar i Tollered vid sjön Sävelången. Nääs Fabriker ägs av Ernst Rosén sedan 1990 och har sedan dess utvecklats och förfinats. Utvecklingen av Nääs Fabriker har präglats av omsorg om varje liten detalj och bevarande av den ursprungliga 1800- och tidiga 1900-talsarkitekturen. Interiören både i hotell och konferensdelen genomsyras av smakfull design med vackra material och detaljer.

Boka din konferens på Näss Fabriker - få kostnadsfri bokningshjälp på Konferensguiden.seSe alla inom temat här

Senaste i Nyheter


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.