Loka Brunn satsar 3 miljoner på renovering av Sjövillan - | Konferensvärlden
Nyheter > Loka Brunn satsar 3 miljoner på renovering av Sjövillan

Loka Brunn satsar 3 miljoner på renovering av Sjövillan

Mötestrender Sjövillan på Loka Brunn ska renoveras och byggas om - nu är det första spadtaget taget. Sjövillan byggdes 1923 och hade sina glansdagar under 90-talet med Svenska Kocklandslaget under Gert Klötzkes ledning. Åren har satt sina spår och behovet av renovering är ett faktum. Loka Brunn satsar nu 3 miljoner för att återigen kunna erbjuda företag och gäster aktiviteter inom matlagning.

23 november 2015,

Det har under året uppmärksammats en ökning på förfrågningar hos Loka Brunn för konceptet aktiv matlagning. Loka Brunn kommer nu att installera 7 kök där det kan arrangeras tävlingar, kurser och aktiv matlagning tillsammans med deras kockar. I anslutning till de nya köken kommer det även att byggas en matsal för 80 personer med utsikt över Norra Loken. Byggnationerna och renoveringarna beräknas vara klara till den 1 mars 2016.

– Nu ska ytterligare ett av de fina husen på Loka Brunn få komma till sin rätt. En fantastisk miljö för fester, middagar och bröllop där människor möts genom matupplevelser, säger Mia Spendrup, VD för Loka Brunn.

– Det ska bli otroligt roligt att tillsammans med våra gäster få skapa kreativa aktiviteter inom det kulinariska området samt att återigen få möjligheten att dela med oss av våra kunskaper, säger Erik Lindeberg, Kökschef för Loka Brunn.Se alla inom temat här

Senaste i Nyheter


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.