Nya Villa Elfvik Strand - en plats för skräddarskydda möten och event - | Konferensvärlden
Tiki Blomkvist och Jonas Ålund tar över driften för Villa Elfvik Strand på Lidingö.
Nyheter > Nya Villa Elfvik Strand - en plats för skräddarskydda möten och event

Nya Villa Elfvik Strand - en plats för skräddarskydda möten och event

Event Villa Elfvik Strand är beläget på Lidingö, med utsikt över Stockholms inlopp. Under 2016 tar Tiki Blomkvist och Jonas Ålund - båda med ledande roller på flertalet av Stockholms tongivande restauranger bakom sig - över driften. Nya Villa Elfvik Strand kommer att vara en plats för allt ifrån större bröllop och konferenser till intima middagar eller frukostmöten där gästerna alltid har exklusiv ensamrätt i den 750 kvadratmeter stora villan.

18 mars 2016, uppdaterad: 13 maj 2016

Villa Elfvik Strand ritades av arkitekt Anders Tengbom på 1950-talet. Direkt nedanför tvåplansvillan finns en strand med brygga som man kan lägga an vid efter en 35 minuters båttur från Nybroplan. Innanför väggarna bedriver vännerna och kompanjonerna Tiki Blomkvist och Jonas Ålund sitt nya projekt - Villa Elfvik Strand.

Möjlighet till övernattning

- Vi har väldigt länge letat efter en bra lokal för fester och restaurangverksamhet som också har ett bra kök och det har vi äntligen hittat nu. Att vi dessutom kommer kunna erbjuda gäster att övernatta på hotellet i direkt anslutning till våra lokaler är fantastiskt bra för verksamheten, säger Tiki Blomkvist.

Tack vare det intilliggande hotellet som kan inhysa upp till 200 gäster är Villa Elfvik Strand en passande lokal för skräddarsydda konferenser, event- och matupplevelser.

Nya Villa Elfvik Strand - för små och stora event

Nya Villa Elfvik Strands styrka är just flexibiliteten, menar Jonas Ålund:

- Inga uppdrag är för stora eller små. Vi kan anpassa oss efter budget, preferenser och önskemål - vill kunden ha en elefant på festen så ska kunden få en elefant. Tack vare vår erfarenhet från många olika typer av restauranger så har vi möjlighet att erbjuda det mesta och bästa från världens kök.

Om Tiki Blomkvist och Jonas Ålund

Tiki och Jonas träffades för första gången i köket på restaurang Fredsgatan 12 i Stockholm. Jonas är utbildad kock och har under tjugo års tid arbetat med krögaren Melker Andersson inom F12-gruppen där han var delägare. På senare tid har han varit med och utvecklat catering-verksamhet
för restauranger som Kommendören, Tennstopet, Vassa Eggen och Boqueria. Tiki kommer senast från jobbet som restaurangchef för Tennstopet och har tidigare varit Catering & Event Manager på Vassa Eggen-gruppen samt på restaurang Fredsgatan 12 och serverat på Teatergrillen och Sturehof. På Villa Elfvik strand kommer Tiki att ansvara för allt som rör matsalen ochSe alla inom temat här

Senaste i Nyheter


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.