Sommarmusik på Rånäs Slott med Carola och Jens Hult - | Konferensvärlden
Foto: Linda Westling/LiveNation
Carola och Jens Hult på Rånäs Slott den 9 juli.
Nyheter > Sommarmusik på Rånäs Slott med Carola och Jens Hult

Sommarmusik på Rånäs Slott med Carola och Jens Hult

Nöje Lördagen den 9 juli är det "Sommarmusik på Rånäs Slott", en kick-off för sommar och semester vid en tidpunkt då Roslagen börjar fyllas av sommargäster. Perfekt för att ta med sin egna picknickorg och slå sig ned i det gröna. I dagarna blev det klart att Jens Hult kommer att inleda konserten och värma upp publiken inför Carolas framträdande.

15 juni 2016,

Jens Hult kommer att inleda konserten innan Carolas framträdande på Rånäs Slott. Jens medverkade i Idol under hösten 2013. Hans singel ”Precis Som Du Vill” streamades en miljon gånger på en månad och är idag uppe i dryga 5 miljoner streams på Spotify. 

Jens Hults musik

Jens skriver sin egen text och musik som tydligt visar att en modern form av vis-pop, dynamiskt och lätt kan växla mellan det storslagna och det enkla. Med ett sound av indie/folk omnämndes första singeln ”Systra Mi” som en svensk motsvarighet till Mumford and Sons. Under våren 2016 så var det premiär för den nya singeln "Aldrig mer" som skrevs en helt vanlig dag upp i Dalarna vid hans sommarställe. Låten beskriver han som känslig, blottad och stark.

Jens poetiska texter och starka melodier drar till sig en lyssnande publik, han tar sig an scenen med en innerlig spelglädje som omfamnar publiken och lämnar ett bestående musikaliskt och personligt avtryck. 

En konsert med Carola

Carola har genom sin mer än 30-åriga karriär emottagit många utmärkelser där hon bl. a vunnit Eurovision Song Contest. Hon kan även stoltsera med flera guld- och platinasäljande album, medverkan i ett flertal musikaler men framförallt så har hon slagit publikrekord på otaliga platser runt om i Sverige. 

Efter TV programmet ” Så mycket Bättre” och de senaste årets hyllade konserter har Carola blivit än mer efterfrågad som liveartist. Hennes energi på scenen och långa hitkavalkad lämnar ingen oberörd!

Konferensguiden.se kan du läsa mer om Rånäs Slott och 1 000 andra fina konferensanläggningar i Sverige och Norden. Vi hjälper dig med inspiration, tips och kostnadsfri sök- och bokningstjänst.Se alla inom temat här

Senaste i Nyheter


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.