Den bästa vännen och erfarna bokningsräven - | Konferensvärlden
Marika Rosén, Bokningsagent på BokningsBolaget.
Reportage > Den bästa vännen och erfarna bokningsräven

Den bästa vännen och erfarna bokningsräven

Mötestrender Hybridmöte, konferenslokal i naturen eller slottskonferens? Önskemålen hos företagsledningen kan vara många och ibland annorlunda - men idéerna få. Då kan det vara värdefullt med ett kunnigt bollplank, som har den nödvändiga kreativiteten och kunskapen om hur man kan möta de behov som ställs och förgylla konferensen. Hos BokningsBolaget finns den samlade kunskapen efter mer än 35 års erfarenhet med att lotsa företagen och skapa minnesvärda upplevelser.

6 maj 2021, uppdaterad: 6 maj 2021

– Vår bokningsavdelning har lång erfarenhet av Sveriges mötesanläggningar och vi vet vilka som kan erbjuda det som kunden efterfrågar, säger bokningsagenten Marika Rosén som varje dag levererar kreativa lösningar till kunderna.

Effektivt söksystem levererar digitala och interaktiva offerter

– Dessutom kan vi vara stolta över vårt effektiva söksystem som tillåter en sökning av ledig kapacitet över hela Sverige på bara sekunder. Det betyder att våra kunder får snabba, interaktiva offerter och en omedelbar översikt över vad som finns ledigt samt till vilka priser, fortsätter Marika och berättar om hur bokningssystemet är sammanlänkat med en av Sveriges främsta söktjänster på nätet, Konferensguiden.se.

Konferensguiden.se presenteras fler än 1000 hotell och konferensanläggningar vilket gör den till en av Sveriges starkaste söktjänster. Där kan kunderna söka själv, skicka förfrågan eller få personlig hjälp av oss. Vi bemannar med chat och finns att nå via telefon, mejl eller formulär. Sajten utgör också grunden i det bokningssystem som BokningsBolaget använder.

– Vårt system skapar digitala offerter som är väldigt informativa och tydliga och kunden får ett väldigt bra beslutsunderlag. Dessutom är offerterna interaktiva och kunderna kan väldigt enkelt boka eller begära fler förslag genom ett enkelt klick, berättar Susanne Wikner, leverantörsansvarig på BokningsBolaget.

– Och det absolut bästa av allt är att vår tjänst är helt kostnadsfri och helt utan prispåslag. Det gör oss extra stolta, inflikar Marika.

Utvärdera och följ upp!

Oavsett om BokningsBolaget hjälper till att boka vanliga konferenser med helpension, hybridmöte med fysiska och digitala deltagare eller en digital studio med en moderator som styr upp, så genomförs alltid en utvärdering efteråt.

– Det är ett viktigt verktyg för oss, att hålla en nära dialog med kunden och följa upp efter avslutad konferens - hybrid, digital eller fysisk – för att få en utvärdering av upplevelsen. Det utgör även en stor del av vår kunskapsbank och ger oss värdefull information om mötesanläggningarna och deras leverans, säger Karin Warnemo som arbetar med konferenser, ekonomi och deltagarhantering.

Ett annat verktyg för oss är att som agent besöka Sveriges mötesanläggningar och hotell och göra det vi kallar siteinspections. Vi besöker mötespärlor för att ständigt hålla oss uppdatera med vad marknaden erbjuder, avslutar Susanne.

– Ja, vi är faktiskt den bästa vännen man kan ha, ena riktiga bokningsrävar, flikar Marika in och skrattar.

BokningsBolaget avlastar dig helt utan kostnad med:

  • Sök- och bokningshjälp över hela Sverige
  • Digitala och interaktiva offerter
  • Experthjälp
  • Utvärdering och statistik

BokningsBolaget:

Vill du komma i kontakt med BokningsBolaget och får kostnadsfri
sök- och bokningshjälp? 020-10 00 59, bokning@bokningsbolaget.se eller gå in på Konferensguiden.seSe alla inom temat här

Senaste i Reportage


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.