En hälsosam konferens på Hooks Herrgård - | Konferensvärlden
Hooks Herrgård
Hooks Herrgård
Swimmingpool Hooks Herrgård
Swimmingpool Hooks Herrgård
Konferenslokal Hooks Herrgård
Konferenslokal på Hooks Herrgård
Reportage > En hälsosam konferens på Hooks Herrgård

En hälsosam konferens på Hooks Herrgård

Slott & Herrgårdar Ett par mil söder om Jönköping ligger Hooks Herrgård och speglar sig i Hokasjöns vatten. Herrgården har anor från 1300-talet och sedan år 1963 hälsar familjen Edberg såväl konferensgäster som privatpersoner välkomna till denna rofyllda oas i hjärtat av Småland.

17 februari 2016, uppdaterad: 17 februari 2016

Här kan man uppleva vacker natur, god mat och dryck, spa & fitness, golf på två golfbanor och samtidigt konferera i toppmoderna konferenslokaler mitt i den vackra 1700-talsmiljön.

Hooks Herrgård är faktiskt en av Sveriges allra första konferensanläggningar. När Sigvard Edberg på 60-talet fick idén att bygga ett konferenshus tyckte nog många att han var lite galen, men det visade sig snart att han var helt rätt ute och idag har anläggningen snart ett halvt sekels erfarenhet av konferenser och möten.

Och med totalt 20 konferenslokaler - varav den största rymmer upp till 300 personer - alla utrustade med den senaste tekniken, finns det på Hooks Herrgård gott om plats för konstruktivt tankearbete!

Modern spa-anläggning

På ett fantastiskt läge intill den vackra herrgårdsbyggnaden kan man även njuta av Hooks sköna spa. Här kan man simma i en 20 meter lång swimmingpool, njuta av bastulandskapet med upplevelseduschar eller sitta i en av de varma källorna utomhus intill sjökanten.

Fitnessavdelningen innehåller ett modernt gym och yogarum och erbjuder träning för hela kroppen, på egen hand eller i grupp. Är man ett riktigt stort sällskap som vill träna tillsammans går det även att göra om konferenslokalerna till träningssalar, som då kan ta upp till 150 personer samtidigt.

Nyttig konferens

Och vill man lägga hela eller delar av konferensen i den 1300 kvadratmeter stora spa-anläggningen går det också bra, berättar Therese Edberg, marknadschef på Hooks Herrgård.

- Det finns idag en allt större efterfrågan på hälsosammare alternativ. Vi har tagit fasta på detta och erbjuder nu våra gäster en lite nyttigare form av konferens, med alltifrån frukt och nötter istället för sötsaker, till möjligheten att genomföra själva konferensen i vårt spa med det stora utbud av behandlingar och träningsalternativ som finns där.

Bland de behandlingar som erbjuds på Hooks Herrgård finns olika typer av massage, kroppspeeling, inpackning, slimmande detox, resultatinriktade ansiktsbehandlingar och pedikyr.

All tänkbar träning

Herrgårdens gym är inrett i en glaskub på taket och här finns konditionsmaskiner, som löpband, crosstrainer och motionscyklar, men även multimaskin och smithmaskin med fria vikter. I poolen anordnas vattengymnastik och i yogarummet olika typer av yoga- och gruppträningspass.

- Men vi är mycket flexibla och kan nog anordna det mesta som våra gäster efterfrågar, avslutar Therese Edberg och konstaterar att bara fantasin och plånboken sätter gränser för vad man kan erbjuda på Hooks Herrgård.

Fakta
Hooks Herrgård har 105 rum varav 5 sviter, 22 kingsizerum, 55 dubbelrum, 2 kombirum och 21 enkelrum. Alla hotellrum har toalett och dusch (i vissa rum finns badkar), minibar, arbetsplats, trådlöst internet, telefon och TV.

Få kostnadsfri hjälp att boka din konferens på Haga Forum på Konferensguiden.se

Läs vidareSe alla inom temat här

Senaste i Reportage


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.