Innovativt möte mellan väst och öst - | Konferensvärlden
Uni3
Uni3
uni3
uni3
uni3
uni3
Reportage > Innovativt möte mellan väst och öst

Innovativt möte mellan väst och öst

Mötestrender Ett möte för en handfull deltagare eller ett storskaligt event med shower, talare och middag. Oavsett vilket så är en konferens på företags campuset Uni3 i Göteborg en unik chans till ett givande möte med både kollegorna och en företagskultur som blir en riktig energikick.

Text: Mia Bornberger

19 oktober 2023,

På Lindholmen i Göteborg, mindre än tio minuter med buss från centralstationen och granne med Chalmers, Karlatornet, och Volvo Cars ligger campuset Uni3, som huserar över 100 företag från hela världen. Området rymmer en spännande blandning av kontor, nationaliteter, restauranger och hotell. Här tar man fasta på och förädlar värden som innovation, entreprenörskap och utveckling.

Uni3 är helt enkelt platsen där väst möter öst och som konferensgäst hos Uni3 Conference & Events har man en unik möjlighet att ta del av den kreativa företagsmiljön som denna kombination genererar.

– Här tar man avstamp i skandinavisk enkelhet och funktion och adderar de fem kinesiska elementen: eld, vatten, trä, metall och jord. Våra olika byggnader har alla sina egna element, liksom den asiatiskt inspirerade maten i våra restauranger. Vi har även privata rum för middag och mindre sällskap. Det går helt enkelt att skräddarsy hur du vill uppleva din måltid, säger Ann Röckert, som är sales & marketing manager på Uni3.

Smakfull kaffesafari

För att förgylla konferensen ytterligare finns en rad aktiviteter att tillgå. Vad sägs om en workshop i hjärnträning, eller matlagning i aktivitetsköket tillsammans med kollegorna? Eller varför inte prova en kaffesafari på populära Da Matteo, där du lär dig allt om kaffe och dess historia?

Teknik i framkant

Uni3 Conference & Events erbjuder 15 konferenslokaler i olika storlek, för upp till 200 deltagare. Till detta kan läggas en eventlokal för 600 personer samt en takterrass, lämplig för exempelvis en eftermiddagsfika eller ett förmingel. Vill man ha mer avskildhet och samtidigt njuta av hänförande utsikt från våning 10, kan man boka Club 10, som är perfekt för styrelse- eller ledningsmötet.

– Samtliga lokaler är utrustade med den absolut senaste tekniken. Där ligger vi hela tiden i framkant. Här kan du enkelt plugga in din egen dator var som helst och sätta igång med din presentation. Skulle några frågetecken dyka upp så har vi personal som direkt är där och hjälper till. Som konferensgäst hos oss blir du alltid bemött som om du befann dig på ett fyrstjärnigt hotell, säger Ann Röckert.

Uni3 Conference & Events
Uni3 Conference & Events är en del i företagscampuset Uni3 by Geely, som ligger på Lindholmen i Göteborg. Här finns 15 konferenslokaler i olika storlek för upp till 200 deltagare samt en 1200 kvm stor eventlokal för 600 personer. Övernattar gör man med fördel på intilliggande Clarion Hotel the Pier och området har flertalet restauranger med inspiration från världens alla hörn.

Läs vidareSe alla inom temat här

Senaste i Reportage


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.