Konferera på Stockholms nya sjönära destination - | Konferensvärlden
Kajen Nacka Strand
Kajen Nacka Strand
Kajen Nacka Strand
Kajen Nacka Strand
Kajen Nacka Strand
Kajen Nacka Strand
Reportage > Konferera på Stockholms nya sjönära destination

Konferera på Stockholms nya sjönära destination

Mötestrender Kajen Nacka-Strand är en ny framväxande destination i Nacka för möten, umgänge, avkoppling, god mat och roliga aktiviteter. Här erbjuder JVS Event & Studio en högteknologisk konferenslokal för både stora och små möten. Dynamiskt och visuellt för att skapa både inspiration och arbetsro.

Text: Helena Wikström

7 december 2023,

Beläget vid Stockholms vackra inlopp och i början av skärgården växer en helt ny destination fram – Kajen Nacka-Strand. Med en kombination av spännande mat, evenemang och skärgårdsmiljö skapas nu en mötesplats för alla, stora som små.

– Den fantastiska platsen vid Nacka Strand har funnits i två år med food trucks och aktiviteter som boule, minigolf och padel och sedan drygt ett och ett halvt år så finns här även restaurang Fabrikören och vår konferensanläggning, berättar Linda Olwan.

I anknytning till Fabrikören hittar man JVS Event & Studio, en modern konferensanläggning med möjlighet att ta emot upp till 250 gäster samtidigt. En innovativ och högteknologisk miljö med en toppmodern LEDvägg med 4K-upplösning, vilket ger samma skarpa bild som på en stor biograf. Har man ett visuellt material man vill använda sig av på sin konferens ger LED-väggen en fantastisk upplevelse för alla deltagare.

– Man kan vara både en liten eller stor grupp i vår fantastiska lokal. Den går att dela av med både glasväggar och draperier för att rummet ska kännas lagom stort, säger Linda.

JVS Event & Studio vision är att vara det optimala valet av mötesplats där bildning och kunskap möter upplevelser och inspiration i en trevlig miljö. Man erbjuder också digitala lösningar för alla typer av möten och event, som hybridmöten eller videokonferenser.

En hel- eller halvdagskonferens med förmiddagskaffe och eftermiddagskaffe där man väljer på smörgås, kaka eller bulle. Det serveras en god lunch där även dryck och kaffe ingår. Alla måltider intas i brasseriet Fabrikören där man också kan äta middag efter avslutad konferens. Är man en mindre grupp så dukas lunchen upp i Lilla JVS, en egen liten cafédel intill konferenslokalen.

– En större grupp kan få hela konferensdelen och restaurangen till sitt förfogande. Och totalt sett kan vi ha upp till 250 matgäster här på en och samma gång, eftersom vi har både Lilla JVS och vår stora pergola att tillgå förutom restaurangen, förklarar Linda.

På kajen utanför restaurangen finns en stor pergola utrustad med infravärmare med plats för 150 gäster. Tack vare värmesystemet kan pergolan användas även under kalla vinterdagar, en häftig upplevelse av inomhustemperatur fast man är utomhus. Under sommarsäsongen kan man boka hela Kajen Nacka-Strand och kan samla så många som 2 000 personer för en riktigt stor fest eller event.

Att besöka Kajen Nacka-Strand är en sjönära upplevelse och hit tar man sig också lättast sjövägen. Pendelbåten, linje 80, går från Nybroviken eller Allmänna Gränd på Djurgården. Det går även båtar från Ropsten och Lidingö och vissa skärgårdsbåtar gör stopp här på väg in mot stan.

– Från Slussen går det bussar till Nacka Strand där du antingen tar trapporna från torget eller bergbanehissen ner till Kajen. Kommer du med egen bil finns det parkering nere på Kajen, säger Linda.

Under utomhussäsongen finns det mycket kul att aktivera sig med på den nya destinationen. Det finns fyra boulebanor som man kan hyra, tre padelbanor, en nyanlagd förstklassig minigolfbana och på en klippa vid havet ligger Njuta Spa där gruppen kan boka spa-bad och bastu och vara helt för sig själva. 

Fakta:
Kajen Nacka-Strand är en ny spännande destination vid inloppet till Stockholm. Här hittar du restaurang Fabrikören och JVS Event & Studio med en dynamisk och högteknologisk lokal för visuella möten för upp till 250 personer. Platsen erbjuder också roliga och avkopplande aktiviteter.

Läs vidareSe alla inom temat här

Senaste i Reportage


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.